'Game of Thrones'-opvolger 'House Targaryen' binnenkort een feit?

House Targaryen prequel pilot is bijna een feit!

Is de tweede 'Game of Thrones' prequel binnenkort een feit?

Geoffrey Ketels, 13 september 2019 om 17:23

Het lijkt er naar uit te zien dat er met zekerheid een tweede Game of Thrones prequel zit aan te komen. De nieuwe prequel zou zich afspelen zo'n 300 jaar voor de originele serie. De reeks zou zich in het bijzonder gaan richten op het uitdiepen van de geschiedenis van 'House Targaryen'.
De nieuwe Game of Thrones prequel heeft zo goed als een pilot order op zak. Meteen werd ook bekend gemaakt dat niemand minder dan 'George R.R. Martin' mee het script zal schrijven van de reeks. Hij doet dit echter niet alleen, maar samen met 'Ryan Condal' (bekend van Colony). De prequel zal gebaseerd zijn op Martin's boek Fire & Blood. Dit boek geeft in het bijzonder details over hoe de Targaryens er in zijn geslaagd om de macht in Westeros te grijpen.

Lees ook: Einde 'Game of Thrones' wordt niet door iedereen gehaat!

Tweede prequel
Het is al de tweede prequel voor Game of Thrones welke is aangekondigd. De eerste prequel met actrice 'Naomi Watts' zal zich afspelen tijdens de zogenaamde 'Age of Heroes', zo'n slordige 6000 jaar vooraleer de tijdspanne van de originele serie begint. Van deze prequel is bekend dat de opnames voor de pilot reeds zijn afgerond, maar de serie wacht wel nog op goedkeuring om er een complete reeks van te maken.

Dat er verschillende prequels van Game of Thrones zullen verschijnen hoeft niet meer te verbazen. Reeds in 2017 heeft HBO laten uitschijnen dat ze vier ideeën had voor prequel series. Later werd daar nog een vijfde prequel aan toegevoegd welke zou worden ontwikkeld door de langdurige Thrones producer en schrijver 'Bryan Cogman'.

Lees ook: 'Game of Thrones'-showrunner onthult favoriete scène uit seizoen 8!

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Game of Thrones, prequel, Game of Thrones prequel, serie

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws