Eerste trailer 'Riverdale' seizoen 4!

Eerste trailer 'Riverdale' seizoen 4!

De promo voor het vierde seizoen van Riverdale belooft alweer heel wat moois!

Geoffrey Ketels, 13 september 2019 om 16:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van de populaire serie Riverdale verschijnt vanaf 10 oktober op de streamingdienst Netflix. In aanloop naar de première-aflevering die door The CW wordt uitgezonden in de Verenigde Staten op 8 oktober heeft ze de eerste trailer voor het vierde seizoen gelanceerd... en daarin valt weer heel wat spanning en drama te bespeuren!
Bij het bekijken de eerste trailer die voor het vierde seizoen van Riverdale de wereld wordt ingestuurd worden meteen een aantal zaken duidelijk. Niet alleen zit Betty duidelijk in de problemen, daarnaast is Veronica (hoe kan het ook anders?) terug verantwoordelijk voor enkele schandalen en is er geen spoor te bekennen van Jughead. De start van het vierde seizoen is langverwacht door de fans, niet in het minst omwille van de gigantische cliffhanger aan het einde van het derde seizoen.


Lees ook: 'Vida'-ster maakt haar opwachting in nieuw seizoen 'Riverdale'

Cliffhanger
Aan het einde van het derde seizoen namen we even afscheid van de cast van Riverdale op het moment dat Betty, Veronica en Archie ergens in een bos hun kleren aan het verbranden waren. Bovendien moesten de drie zweren elk hun eigen weg te gaan en een verschrikkelijk geheim te bewaren. Het begin van het vierde seizoen van Riverdale lijkt afgaande op de trailer vooral in het teken te staan van de zoektocht naar Jughead.

De promo voor het vierde seizoen van de reeks begint, maar eindigt ook met deze zoektocht die wordt geleid door de vader van Jughead, namelijk 'FP Jones'. Ook Betty heeft duidelijk al betere tijden gekend. Eén ding mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn, het vierde seizoen van Riverdale zal ongetwijfeld weer heel wat spanning en drama met zich meebrengen!

Riverdale seizoen 4 wordt uitgezonden op Netflix vanaf 10 oktober 2019.

Lees ook: Nieuw seizoen van 'Riverdale' vanaf oktober te zien op Netflix!

Bron: Screenrant.com

Lees meer over: Riverdale, trailer, Riverdale trailer, serie, The CW, Netflix

Populair nieuws