Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"

De Netflix-serie 'V-Wars' wordt later dit jaar nog verwacht...

Geoffrey Ketels, 16-09-2019 07:03

Ondanks het feit dat acteur 'Ian Somerhalder' reeds heel wat credits op zijn palmares heeft staan op dit punt van zijn carrière moet het gezegd dat hij bij de meeste kijkers in het bijzonder bekend is omwille van zijn rol als 'Damon Salvatore' in [i]The Vampire Diaries[/i]. Het lijkt dan ook best een gewaagde keuze van Somerhalder om meteen in zee te gaan met Netflix voor opnieuw een vampierenserie genaamd V-Wars. Toch lijkt de acteur daar helemaal geen schrik voor te hebben, in tegendeel!
Heel wat acteurs vrezen dat ze op een zeker ogenblik vast komen te zitten wanneer ze keer op keer in hetzelfde genre opdraven. Dat Somerhalder er dan ook na het toch wel aanzienlijke succes van The Vampire Diaries voor heeft gekozen om terug met een vampierenserie aan de slag te gaan is volgens menig aantal experts helemaal geen goede zet. De acteur zelf ziet dat anders. Hij maakte in een recent interview dan ook duidelijk waarom hij geen graten ziet in zijn rol in V-Wars:

"Ik hou zo ongelofelijk veel van dit genre dat ik haast niet kan wachten om er terug mee aan de slag te kunnen gaan. Bovendien moet ik voor dit nieuwe project echt alles uit de kast halen. Ik ben namelijk niet zomaar een deel van de cast, daarnaast help ik ook bij het produceren en regisseren van de serie."

"Veel mensen stellen mij de vraag of ik niet vrees dat iedereen me gek zal vinden omdat ik acht jaar tijd heb besteed aan een vampierenserie om er vervolgens... gewoon terug in een andere mee te spelen. De waarheid is dat ik niet denk dat mensen me gek zullen vinden. Doen ze dat toch? Dan moeten ze vooral V-Wars even bekijken. Dan zullen ze merken hoe verschillend deze serie wel niet is."

Helemaal anders
Ondanks het feit dat V-Wars Somerhalder duidelijk in de wereld van de vampieren zal houden benadrukt de acteur dat de reeks compleet anders wordt dan The Vampire Diaries. Dat V-Wars voor Somerhalder volledig anders wordt dan The Vampire Diaries blijkt niet in het minst uit zijn rol. In de aankomende serie van Netflix kruipt hij dan ook in de huid van 'Luther Swann', een dokter die over alles behalve bovennatuurlijke eigenschappen beschikt!

Ondanks het feit dat Netflix de releasedatum van V-Wars nog niet officieel heeft bekend gemaakt wordt algemeen aangenomen dat de reeks later dit jaar nog zal verschijnen. Eerder werd wel reeds bekend gemaakt dat het eerste seizoen van V-Wars zal bestaan uit 10 afleveringen.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Ian Somerhalder, The Vampire Diaries, VWars, vampieren, vampierenserie, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader