search
Cara Delevigne heeft zwaar Iers accent in 'Carnival Row' en ze is er nog goed in ook!
Series / Celebrity

Cara Delevigne heeft zwaar Iers accent in 'Carnival Row' en ze is er nog goed in ook!

Actrice Cara Delevigne (Carnival Row) laat onverwachte talenten zien bij talkshow

Actrice Cara Delevigne (Suicide Squad) laat graag onverwachte talenten zien bij talkshows. Zo liet ze eerder al horen bij The Tonight Show dat ze heel goed kan beatboxen. In een nieuwe aflevering van het show met Jimmy Fallon toont ze nog meer vreemde kunstjes.

Voor de promotie van Carnival Row verrast de Britse actrice het publiek met verschillende nieuwe trucs. Zo speelt ze de gitaar achter haar hoofd en laat ze haar Ierse accent horen, dat ze geleerd heeft voor de de fantasy-serie Carnival Row.



Lees ook: Trailer Victoriaanse fantasie-serie 'Carnival Row' met Orlando Bloom!

Carnival Row speelt zich af in een oude Victoriaanse wereld, waarin mythologische wezens door de mensheid onderdrukt worden. Ondanks alle intolerantie laat detective Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) zich in met een fee genaamd Vignette Stonemoss (Cara Delevigne). Philostrate onderzoekt een reeks moorden die een oorlog zouden kunnen ontketenen, terwijl Stonemoss een groot geheim bewaart.

Carnival Row is te zien bij Amazon. De serie ging in première op 30 augustus. Amazon heeft al aangekondigd voor een tweede seizoen te gaan. Blijkbaar zijn ze blij met hoe de serie uitgepakt is en hebben ze er vertrouwen in veel kijkers te trekken.

Bekijk hier de trailer:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen