search
Fans opgelet: 'Battlestar Galactica' keert terug!
Series / Nieuws

Fans opgelet: 'Battlestar Galactica' keert terug!

Goed nieuws voor fans van de serie uit 2004.

NBC Universal gaat een reboot maken van Battlestar Galactica. Elke studio en elke televisiezender graaft op dit moment diep in de archieven voor reboots, vervolgen of revamps. NBC gaat nu aan de slag met een franchise die het al decennia in bezit heeft.

Details rond de Battlestar Galactica-reboot zijn schaars, maar we weten dat de serie gemaakt zou worden door Sam Esmail, die ons dit najaar het laatste seizoen van Mr. Robot brengt. De serie kreeg al eens een reboot en was toen uiterst populair.

Nieuwe versie
Battlestar Galactica werd in 1978 gelanceerd en draaide maar één seizoen mee. Al in 1979 werd er dus een punt achter gezet. Maar daarmee was het verhaal niet voorbij. Integendeel: er kwamen tal van vervolgen en spin-offs in de vorm van boeken, comics, games en meer. [url2=]Ronald D. Moore[/url2] mocht in 2004 uiteindelijk een reboot lanceren, die vier seizoenen mee ging.

Naar het schijnt heeft Moore Esmails nieuwe versie aangehoord en de bedenker zijn zegen gegeven om met het materiaal aan de slag te gaan. Dat kan dus erg interessant worden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen