Gerucht: nog een live-action 'Star Wars'-serie in de maak?

Nog een live-action 'Star Wars'-serie in de maak?

Het gerucht gaat dat Mara Jade een serie krijgt!

Jim Pedd, 18 september 2019 om 10:13

De Star Wars-franchise breidt alleen maar uit. Dat leverde ons tot nu toe al vier live-action films op en daar staan er nog heel wat meer van gepland. En we krijgen een drietal nieuwe series, ook allemaal live-action: The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. Nu lijkt er nog iets in de maak te zijn.
Volgens de site We Got This Covered heeft Disney een serie rond Mara Jade in de maak. Waarschijnlijk heb je de naam van het personage nog nooit gehoord, tenzij je bekend bent met de boeken die vroeger verschenen en nu bij de Legacy horen. Mara is de echtgenote van Luke Skywalker, die ooit gehersenspoeld werd door Palpatine en als zijn rechterhand diende. Vervolgens wist Luke haar te bevrijden en trouwden de twee. Ze kregen kinderen en trainden een nieuwe generatie Jedi.

Serie rond Mara Jade
Het plan zou zijn om het personage een serie te geven op Disney+, de streamingdienst die vanaf 12 november beschikbaar is in vijf landen wereldwijd (maar nu al te testen valt in Nederland). Het is overigens niet voor het eerst dat we horen dat Mara Jade naar de franchise komt; eerder al hoorden we dat Emily Blunt de film mogelijk zou spelen in een film.

Bron: WGTC

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Mara Jade, Emily Blunt, Luke Skywalker

Populair nieuws