Marvels 'Loki' onthult of Loki écht dood is

Marvels 'Loki' onthult of Loki écht dood is

Tom Hiddleston geeft richting.

Bram de Groot, 18 september 2019 om 12:26

In 2021 verschijnt op Disney+ een miniserie over het bekende Marvel-personage Loki van acteur Tom Hiddleston. Hij was afgelopen tijd te zien in de twee meest recente films rond de Avengers en Thanos. En daarover blijkt hij veel vragen te krijgen.
“In de jaren na Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame worden er twee vragen aan mij gesteld, namelijk 'is Loki echt dood?' en 'wat doet Loki met die kubus?' Het gaat altijd weer over die kubussen. De serie beantwoordt beide vragen," aldus Hiddleston tijdens The Late Show with Stephen Colbert.

Lees ook: Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!

Antwoorden op Disney+
Het antwoord op of Loki echt doodging in de derde Avengers-film is nog niet zo zeker volgens velen. De makers houden vol dat de soort van slechterik daadwerkelijk stierf nadat zijn nek werd gebroken door Thanos. En wat deed Loki met de kubus in de meeste recente Avengers-film?

Dat is op zich ook duidelijk. Hij ontsnapte uit zijn benaderde positie. De vraag is uiteraard naar welke plaats. Van daaruit zal Loki nieuwe avonturen meemaken en waarschijnlijk heel wat tijdlijnen creëren. Ergens begin 2021 verschijnt de soloserie op Disney+.

Lees ook: Marvels 'Loki' verbonden aan 'Thor: Love and Thunder'

Bron: HHH

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Kevin Feige

Populair nieuws