'Selena Gomez' gaat opnieuw aan de slag voor Netflix

'Selena Gomez' terug aan de slag voor Netflix

Eerder was Gomez ook al betrokken bij '13 Reasons Why'...

Geoffrey Ketels, 18 september 2019 om 14:39

'Selena Gomez' en 'Netflix' slaan de handen terug in elkaar. Eerder was er reeds sprake van een succesvolle samenwerking tussen beide partijen voor de serie 13 Reasons Why. Nu heeft Gomez laten optekenen dat ze aan de slag gaat als uitvoerend producent voor de nieuwe Netflix documentairereeks Living Undocumented.
De nieuwe documentairereeks van Netflix zal volgens diverse bronnen acht families gaan volgen welke in Amerika wonen zonder papieren. Voor de camera vertellen deze families hun vaak schrijnende verhaal. Op deze manier hopen ze inzicht te kunnen geven in het gecompliceerde, Amerikaanse immigratiesysteem. De documentaire licht in het bijzonder de problemen toe waar mensen mee worden geconfronteerd wanneer ze beslissen om hun "American Dream" na te gaan jagen.

Negatief woord
Toen er aan Selena Gomez werd gevraagd waarom ze nu precies zo graag betrokken wou zijn bij dit nieuwe project gaf de zangeres en actrice het volgende aan:

"Meteen van zodra ik kennis had genomen van de inhoud van deze serie heb ik mij kandidaat gesteld om ze te gaan produceren. Dit in het bijzonder omdat ik het gevoel heb dat het woord 'immigrant' de voorbije jaren een wel erg negatief woord is geworden. Ik hoop dan ook uit de grond van mijn hart dat deze reeks, waarin heel wat moedige mensen hun verhaal vertellen, kan duidelijk maken hoe schrijnend het vaak wel niet is om zonder papieren als immigrant in een land als de Verenigde Staten te wonen."

Wanneer Living Undocumented precies op Netflix zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Bron: Deadline.com

Lees meer over: Selena Gomez, serie, documentaire, Netflix, Living Undocumented

Populair nieuws