'Sophie Turner' heeft haar eerste nieuwe rol te pakken sinds 'Game of Thrones'

'Sophie Turner' laat 'Game of Thrones' achter zich

Ze speelt het personage 'Jane' in een nieuwe miniserie genaamd 'Survive'...

Geoffrey Ketels, 18 september 2019 om 15:42

Heel wat acteurs en actrices die deel hebben uitgemaakt van de Game of Thrones cast zullen het moeilijk hebben om hun personage uit de populaire serie achter zich te laten. Zo zal 'Sophie Turner' wellicht altijd vooral herinnerd worden als 'Sansa Stark' en 'Queen in the North'. Dit gezegd zijnde heeft de actrice nu haar eerste, nieuwe rol te pakken na Game of Thrones.
'Sophie Turner' zal te zien zijn in de aankomende miniserie Survive waarin ze zal spelen naast 'Corey Hawkins'. Eerder raakte reeds bekend dat de miniserie zal verschijnen op het streamingplatform 'Quibi'. Dit streamingplatform kwam eerder reeds uitgebreid in het nieuws omdat ze speciaal werd ontwikkeld voor smartphones.

Lees ook: Waar gaat de Targaryen-serie van 'Game of Thrones' over?

Jane
Turner kruipt in de reeks in de huid van het personage 'Jane', een vrouw die lijdt aan een depressie en op het punt staat om een overdosis te nemen wanneer haar vliegtuig crasht op een besneeuwde bergtop. Eerder werd er door verschillende bronnen reeds verwezen naar de nieuwe miniserie als een "gestripte versie van Lost". Wat daar dan precies mee wordt bedoeld zal moeten blijken van zodra de nieuwe miniserie beschikbaar is.

Corey Hawkins, de mede-speler van Turner is natuurlijk ook niet van de minste. Hij was dan ook eerder reeds te zien in projecten als 24: Legacy en natuurlijk ook The Walking Dead. Hij speelt in de nieuwe miniserie het personage van 'Paul' welke samen met Jane de enige overlevende is van de vliegtuigcrash. Beiden zijn dan ook op elkaar aangewezen om te kunnen overleven.

Wanneer Survive precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Het streamingplatform 'Quibi' zal naar alle waarschijnlijkheid worden gelanceerd in april 2020. Of de reeks meteen van bij de lancering te bekijken zal zijn valt echter nog af te wachten.

Lees ook: 'Game of Thrones'-spinoff 'Targaryen' zal nog meer incest bevatten!?

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Game of Thrones, serie, Survive, Sophie Turner

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws