'Star Trek: Picard' gaat de fans choqueren

'Star Trek: Picard' gaat de fans choqueren

Patrick Stewart vond de beslissing om terug te keren een moeilijke.

Jim Pedd, 20 september 2019 om 08:10

Volgend jaar keert Patrick Stewart terug als Jean-Luc Picard in Star Trek: Picard. De serie debuteert op CBS All Access, en is net klaar met de opnames van het eerste seizoen. Volgens acteur Stewart zullen fans mogelijk erg schrikken van de serie.
Stewart vertelde tijdens een interview dat de beslissing om terug te keren niet heel makkelijk was. “Ik zie het niet als terugkeren,” aldus Stewart. “In feite, gaat de serie echt verder en dat was voor mij doorslaggevend. Het was een erg moeilijk besluit om te nemen.”

Lees ook: Terugkeer in 'Star Trek: Picard' viel Jonathan Frakes zwaar

Schokkende Jean-Luc
De nieuwe Jean-Luc Picard zal heel opvallend worden. “We kijken naar een nieuwe wereld, met nieuwe doelen, problemen en die zouden niet ter tafel zijn gekomen als we The Next Generation gemaakt hadden. Dat vond ik heel opwindend en zal mensen vermoedelijk verrassen en mogelijk zelfs choqueren.”

De serie draait om Picard, die een bemanning moet verzamelen om een mysterieuze jonge vrouw met de naam Dahj te beschermen. Zij heeft een band met het personage, maar welke weten we niet. Mooi is dat Will Riker, Deanna Troi en ook Seven of Nine en Data terugkeren.

Lees ook: Seven of Nine is geheel anders in 'Star Trek: Picard'

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Patrick Stewart

Populair nieuws