Seven of Nine is geheel anders in 'Star Trek: Picard'

Seven of Nine is heel anders in 'Star Trek Picard'

Actrice Jeri Ryan was doodsbang voor de terugkeer.

Jim Pedd, 8 augustus 2019 om 11:54

Actrice Jeri Ryan geeft toe dat ze doodsbang was om weer Seven of Nine te spelen in Star Trek: Picard. Vorige maand werd bevestigd dat de 51-jarige actrice terugkeert als de bekende voormalig Borg. Dat was een grote verrassing uit de trailer van de serie.
Maar de terugkeer was voor Ryan bepaald niet makkelijk. “Eerlijk gezegd was het enorm angstaanjagend en daar kunnen [Jonathan Frakes en Jonathan Del Arco] over meepraten! Ze hebben me echt gered, want ik was doodsbang.”

Lees ook: Oude bekende uit 'Voyager' terug in 'Star Trek: Picard'?

Heel nieuw personage
“Ze had in die vier jaar op Voyager een heel specifiek karakter,” begon Ryan over haar personage. “Er was heel veel groei te zien, want ze begon als een machine, maar leerde mens te zijn. Vooral de manier waarop ze bewoog en haar stem gebruikte, is iets waar ik veel tijd in stak.”

Volgens TrekMovie veranderde die stem nauwelijks in Voyager, “ze behield die hele formele, gestileerde manier van spreken. Maar toen ik het script kreeg, zag ik dat dit een nieuwe Seven is. Ze is veel menselijker en is al lange tijd op Aarde en heeft heel veel meegemaakt. En dat heeft haar veranderd. Dus dat maakte me bang.”

Lees ook: Ook Troi en Riker terug in 'Star Trek: Picard'!

Bron: Trek Movie

Lees meer over: Star Trek Picard, Jeri Ryan, CBS, Voyager

Populair nieuws