'Star Trek: Picard' wordt mix van 'Discovery' en 'The Next Generation'

Star Trek Picard is mix van Discovery en TNG

De serie vertoont meer gelijkenissen met Discovery dan we hadden verwacht.

Jim Pedd, 6 augustus 2019 om 12:57

Star Trek: Picard is een hybride van Star Trek: Discovery en Star Trek: The Next Generation. In de serie keert Patrick Stewart terug als de legendarische kapitein en moet hij een missie ondernemen, na jaren van eenzaamheid.
Als de serie begint, leeft Jean-Luc Picard een teruggetrokken leven op de wijngaard van zijn familie. Dat nadat een missie helemaal mis liep. Maar een mysterieuze jonge vrouw die opgejaagd wordt, roept zijn hulp in en daarop besluit Picard weer de ruimte in te gaan. Makkelijk is dat niet, want ditmaal heeft hij niet de macht van Starfleet achter zich.

Lees ook: Oude bekende uit 'Voyager' terug in 'Star Trek: Picard'?

Hybride-serie
Enigszins opmerkelijk is het nieuws dat de serie toch meer moet lijken op Discovery dan we in eerste instantie gedacht hadden. De bedoeling was dat dit een relatief trage serie zou worden, die meer om personages dan actie draait. “Ik zou zeggen, dat als het aankomt op de productie, de omvang, Picard waarschijnlijk meer op Discovery lijkt,” vertelde producent Julie McNamara.

“Maar als het aankomt op de personages en hoe we het verhaal vertellen, lijkt Picard vermoedelijk meer op Next Generation. Natuurlijk zijn er wat jaren verstreken en zijn er wat veranderingen als je kijkt naar de manier waarop we verhalen vertellen. Maar ik denk dat het een mooie hybride van de twee is.”

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wordt totaal anders dan andere series

Bron: Slashfilm

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS, Patrick Stewart, Star Trek Discovery, Star Trek The NExt Generation

Populair nieuws