Voor 'Star Trek: Picard' zit er nog een interessant project aan te komen!

'Star Trek: Picard' krijgt prequelboek en -comics

Er zit nog heel wat aan te komen voordat we de serie te zien krijgen.

Jim Pedd, 6 augustus 2019 om 16:38

Voordat we Star Trek: Picard te zien krijgen, ligt er nog flink wat ander materiaal op stapel. CBS All Access zal in november 2019 beginnen met het uitgeven van een driedelige comicreeks, Star Trek: Picard – Countdown, dat context geeft over het leven van Picard als we hem voor het eerst in bijna twee decennia weer zien.
Maar er komt ook een boek, waarin we enkele hoofdpersonen ontmoeten. Dat zal geschrevne worden door Uma McCormack en heet The Last Best Hope en moet in februari 2020 uitkomen. Het boek introduceert dus een aantal van de nieuwe personages die we nog niet eerder zagen.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' draait om de Borg

Nieuw leven
De serie volgt Jean-Luc Picard die een heel nieuw leven heeft als de boel begint. Hij heeft zijn tijd als admiraal binnen Starfleet achter zich gelaten en leeft nu een teruggetrokken leven op de boerderij van zijn familie. Maar dat leven is, zo bleek al uit de trailer die tijdens de San Diego Comic-Con werd vrijgegeven, niets voor Picard.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' wordt totaal anders dan andere series

Als een vreemd meisje langskomt op de boerderij en zijn hulp roept, gaat hij dus weer aan de slag. Maar ditmaal zonder rugdekking van Starfleet. De serie is op Amazon te zien.

Bron: Gizmodo

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Amazon, Patrick Stewart

Populair nieuws