Netflix-serie 'The I-Land' wel heel slecht ontvangen

Netflix-serie The I-Land wel heel slecht ontvangen

De serie scoort echt heel erg slecht.

Jim Pedd, 20 september 2019 om 12:58

Netflix zette flink in op de serie The I-Land. Het was een soort Lost, maar dan in een modern jasje. Maar op het internet lezen we nu wel heel veel negatieve reacties op de serie, die volgens sommigen misschien wel een van de matigste series in lange tijd is.
The I-Land is een mysterie dat zich afspeelt op een mooi eiland. Een groep mensen wordt daar ineens gedropt, zonder dat ze weten waarom ze daar zijn beland. Samen moeten ze mysteries op zien te lossen, maar tegelijk ontstaan er onvredes en krijgt de groep het nog moeilijk.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'I-Land' een mix van 'Lost' & 'The Hunger Games'

Slecht ontvangen
De serie wordt uiterst slecht ontvangen. Op Rotten Tomatoes is slechts 26 procent van het publiek positief over de serie, waarmee deze heel erg rotten is. Kijk je op IMDb, zie je een score van 4,3. Kortom: het publiek is er niet heel erg over te spreken en gek is dat niet.

De serie is gemaakt door Anthony Salter en lijkt weinig doordacht. Geen van de mensen die wakker wordt op het eiland is bang, boos of op de een of andere manier onder de indruk van het feit dat ze ineens daar zijn. Daarnaast spreken de personages in clichés. Zo zeggen een aantal van hen “I have a bad feeling about this”. Helaas een miser dus!

Lees meer over: Lost, The I Land, Netflix, Anthony Salter

Populair nieuws