Nieuw op Netflix: actie en stunts in 'Vagabond' seizoen 1

Nieuw op Netflix: 'Vagabond' seizoen 1

Experts bestempelen ze nu reeds als één van de beste Zuid-Koreaanse series ooit gemaakt...

Geoffrey Ketels, 20 september 2019 om 14:00

Experts verwijzen naar de Zuid-Koreaanse serie Vagabond als één van de meest prestigieuze projecten ooit gemaakt in het Aziatische land. De productie van de reeks heeft dan ook niet minder dan 21 miljoen dollar gekost. Ook Netflix verwacht duidelijk heel wat van de nieuwe reeks welke vanaf vandaag, vrijdag 20 september 2019 op het streamingplatform staat.
In Vagabond volgen we 'Cha Dal-Gun' die als droom heeft om een wereldbekende acteur in actiefilms te worden. Echter, op dit ogenblik werkt hij nog als stuntman. Op een zeker ogenblik overleeft de man een verschrikkelijke vliegtuigcrash die aan 200 mensen het leven heeft gekost. Onder de slachtoffers is ook de neef van Cha Dal-Gun. De overlevende van de vliegtuigcrash heeft het gevoel dat er iets niet helemaal juist is waarna hij op onderzoek uitgaat. Hij is dan ook vastbesloten om de ware toedracht achter de crash te ontdekken.

Uitgestelde release
De kans is bijzonder groot dat je in het verleden al eens hebt gehoord over Vagabond. In eerste instantie stond de reeks dan ook gepland voor een release aan het einde van het jaar 2018. Opvallend genoeg waren het vooral problemen met betrekking tot de Netflix deal die roet in het eten hebben gegooid. De goedkeuring vanuit het kamp van Netflix kwam er dan ook pas in mei van dit jaar.

Ook het opnameschema zou er voor hebben gezorgd dat er wat meer tijd was vereist voor het filmen van de verschillende episodes. Ondanks het feit dat het merendeel van de afleveringen daadwerkelijk in Zuid-Korea zijn opgenomen werd er ook gebruik gemaakt van locaties in Portugal en Marokko.

Vagabond is vanaf vandaag, vrijdag 20 september 2019 te zien op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje? Dan kan je de onderstaande trailer alvast even bekijken!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Netflix, serie, Vagabond

Populair nieuws