Zeer gave 'Watchmen'-poster met Sister Night!

Zeer gave poster 'Watchmen'!

HBO geeft eerste poster vrij van deze comicserie.

Bram de Groot, 21 september 2019 om 12:09

De bekende seriemaker / schrijver Damon Lindelof heeft afgelopen jaren hard gewerkt om een superheldenserie naar HBO te brengen. Dit wordt vanaf eind oktober Watchmen, met een verhaal dat losstaat voor de originele comic / film uit 2009. Check hieronder een gaaf nieuw affiche, met daarop de hoofdrolspeler.
In een alternatief 2019 - zonder internet en mobieltjes - is het 34 jaar na het einde in de comic. De wereld ziet er wat vreemd uit met niemand minder dan acteur Robert Redford als president van de Verenigde Staten, al sinds 1992. In Tulsa, Oklahoma ontstaat er een beweging welke zichzelf de The Seventh Cavalry noemt. Ze dragen Rorschach-maskers en vallen huizen aan van politieke figuren. Het gevolg is dat ook de politie maskers draagt in hun zoektocht naar deze Rorschach-aanhangers.

Lees ook: Vijf nieuwe feiten over HBO's 'Watchmen'!

Gaaf affiche voor Watchmen
Hieronder zie je het nieuwe affiche. Daarop staat actrice Regina King als Angela Abar, een politiedetective uit Tulsa, en ook de heldin Sister Night. Bekendere personages in de serie zijn Doctor Manhattan, Silk Spectre en Ozymandias. De laatste wordt gespeeld door Jeremy Irons.

Met de titel 'It's Summer and We're Running Out of Ice' verschijnt op 20 oktober de eerste aflevering op HBO.Lees ook: Meer duidelijk over schurken in 'Watchmen'-serie

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: Watchmen, Damon Lindelof, Lost, The Leftovers, HBO, Don Johnson

Populair nieuws