Marvel-serie 'WandaVision' wordt totaal absurd

Marvel-serie 'WandaVision' wordt totaal absurd

Het wordt een heel gaaf Marvel-avontuur.

Jim Pedd, 23 september 2019 om 08:09

Marvel Studios-serie WandaVision is “echt totaal anders dan elke Marvel-film tot nu toe”, vertelt actrice Elizabeth Olsen. Volgens haar is het een heel nieuwe serie die echt niet lijkt op wat we eerder gezien hebben van de filmstudio.
“Het wordt het meest absurde en wilde avontuur tot nu toe, echt heel anders dan de Marvel-films die je tot nu toe gezien hebt,” vertelde Olsen tijdens een interview met Extra Butter. “Ik denk dat de reden dat Kevin [Feige] er zo’n interesse in had, was omdat hij de grenzen kon verleggen. Wat we gaan doen is heel erg avant-garde, heel experimenteel en heel erg gestoord en absurd. En dan wordt het tegen het eind een enorme actiefilm. Dus ik denk dat je er heel erg van gaat houden.”

Lees ook: Scarlet Witch eindelijk uitgediept in 'WandaVision'

Blockbusteractie
De serie zal blockbuster-actie opleveren, zoveel beloofde showrunner Jac Schaeffer in een interview in het verleden. De serie zal niet alleen komisch worden en een beetje doen denken aan sitcoms van de jaren vijftig van de vorige eeuw, maar ook spektakelstukken tonen. “We krijgen echt dezelfde omvang, dezelfde kansen en bronnen, dus het voelt als een enorme film,” beloofde hij.

Lees ook: Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?

Bron: Extra Butter

Lees meer over: WandaVision, Marvel Studios, Marvel, MCU, Disney Plus, Elizabeth Olsen, Paul Bettany

Populair nieuws