search
Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Mind Stone terug in Marvel Cinematic Universe?

Het gerucht gaat dat de steen een rol heeft in WandaVision.

Is de Mind Stone straks weer te zien in WandaVision kreeg tijdens de D23 Expo een eerste poster met een interessante hint. Mogelijk krijgen de helden van de serie te maken met een van de zes Infinity Stones, die eigenlijk weg leken te zijn.

De poster werd gemaakt door Any Park, de Director of Visual Development van Marvel Studios. Centraal stonden een mensachtige Vision en Wanda in een setting die sterk doet denken aan de jaren vijftig. Verder zagen we in de achtergrond een schaduw van een comic-accurate Scarlet Witch en Vision met de Mind Stone nog altijd op zijn voorhoofd.

Lees ook: Hele aparte eerste poster van MCU-serie 'WandaVision'

Infinity Stone?
Dat laatste was toch wel enigszins opmerkelijk te noemen, aangezien de steen uit het voorhoofd van Vision gerukt werd door de gestoorde titaan Thanos. Drie weken later wisten de Avengers hem op te sporen en zei hij dat hij de Infinity Stones gereduceerd had tot atomen. Maar de poster lijkt ernaar te hinten dat de steen weer terugkeert.

Lees ook: 'WandaVision' is half sitcom, half spektakelstuk

En ergens moet dat ook wel, want hoe komen de twee geliefden anders weer bij elkaar? De serie is in de lente van 2021 te zien.

Aanbevolen artikelen