Onheilspellende afleveringtitels 'Arrow'

Onheilspellende afleveringtitels 'Arrow'

Gaat het wel goed komen met Oliver Queen?

Jim Pedd, 23 september 2019 om 07:07

Na acht seizoenen komt er een einde aan het verhaal van Oliver Queen. De serie Arrow eindigt, zo lijkt het steeds meer, met een grote schok. Vandaag is namelijk de titel van enkele van de laatste afleveringen bekend gemaakt.
De site SpoilerTV wist de hand te leggen op drie titels: Prochnost (S08E05), Reset (S08E06) en Purgatory (S08E07). Dat lijkt te wijzen op kwalijke gebeurtenissen die Oliver het leven niet makkelijk gaan maken.

Lees ook: Epische poster laatste reeks 'Arrow'

Titels verklaard
De eerste titel, Prochnost, is het Russische woord voor uithoudingsvermogen. Het woord is meerdere keren genoemd in de geschiedenis van de serie. Mogelijk betekent het dat Anatoly Knyazev terugkeert, want Oliver en Knyazev hebben een interessante vriendschap gehad de afgelopen jaren in de serie. De tweede titel, Reset, verwijst mogelijk naar Oliver die een nieuw begrip vindt bij een oude vijand of vroegere vriend.

Lees ook: Stephen Amell bevestigt terugkeer van John Barrowman voor finale seizoen van 'Arrow'

De laatste titel laat zich natuurlijk verklaren als vagevuur. Dat kan in de letterlijke of metaforische zin opgevat worden. Wellicht raakt Oliver vast in het vagevuur, of hij probeert uit te zoeken waar hij heen moet in de laatste afleveringen.

Bron: SpoilerTV

Lees meer over: Arrow, The CW, Stephen Amell, Oliver Queen

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws