'Chilling Adventures of Sabrina' gaat snel verder

'Chilling Adventures of Sabrina' gaat snel verder

De opnames van seizoen drie zijn af!

Jim Pedd, 24 september 2019 om 22:22

Goed nieuws voor fans van Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina. De opnames van het derde deel (of zoals wij het gewoon noemen, het derde seizoen), zijn afgerond. Daarmee lijkt de kans groot dat de serie snel weer verder gaat op de streamingdienst. En nog beter: de opnames van het vierde deel gaan vermoedelijk ook al snel van start.
De serie debuteerde vorig jaar in oktober en was meteen een hit op de streamingdienst. Dat vooral omdat het een redelijk edgy versie van de tienerheks was, nadat we in de jaren negentig een veel bravere en komischere versie te zien kregen. Ditmaal echter meer horror en tienerdrama en dat is een opvallend goede combinatie.


Lees ook: Trailer seizoen 2 'Chilling Adventures of Sabrina'!

Leuk nieuw seizoen
Wanneer het derde seizoen te zien zal zijn weten we nog niet, maar het moet een leuke reeks worden. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vertelde tijdens de TCA Press Tour dat de serie de hel in zal gaan. “We gaan naar de hel. Dat is heel leuk, echt heel leuk. Het is gevaarlijk, maar ook echt leuk,” beloofde hij over het nieuwe seizoen, waarin Sabrina haar vriendje Nick Scratch wil gaan redden uit de klauwen van Lady Satan.

Lees ook: Twee nieuwe series regulars voor 'Chilling Adventures of Sabrina'

Bron: Hollywood North Buzz

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Netflix, Roberto Aguirre Sacasa, Kiernan Shipka

Populair nieuws