search
Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!
Series / Trailer

Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!

Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van het laatste seizoen van 'The Good Place'! (En een baby-olifant gemaakt van puur licht met het antwoord op alle vragen in het universum)

Aan alle goeds komt een einde. The Good Place-producent en acteur Michael Shur heeft bevestigd dat de NBC-comedy stopt na het vierde seizoen. In het laatste seizoen krijgt The Good Place nieuwe bewoners die elkaar kunnen kwellen. Nieuwe beelden laten je kennis maken met Linda.

Eleanor Shellstrop (gespeeld door Kirsten Bell) laat zien dat alles mogelijk is in The Good Place, onder andere een 'olifant gemaakt van puur licht met alle antwoorden in het Universum'. Maar Linda is duidelijk niet onder de indruk.

Lees ook: Releasedatum seizoen 4 'The Good Place' bekend

We weten nog niet of Linda een persoonlijke band heeft met Eleanor of Jason; de eerste twee nieuwkomers in de buurt waren verbonden met Tahani en Chidi. Maar we weten wel dat Eleanor haar nieuwe rol zal aannemen als architect van de buurt.

De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Bell als Eleanor Shellstrop, William Harper Jackson als Chidi Anagonye, Jameela Jamil als Tahani Al-Jamil, Manny Jacinto als Jason Mendoza, D'Arcy Carden als Janet en Ted Danson als Michael.



Lees ook: Geen vervolg meer voor 'The Good Place'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen