Ook 'Emilia Clarke' kreeg pruik van Daenerys Targaryen niet mee naar huis

Ook Emilia Clarke kan fluiten achter 'GoT' pruik

HBO lijkt niet van plan afstand te doen van veel attributen uit de reeks...

Geoffrey Ketels, 23 september 2019 om 16:56

De populaire actrice 'Emilia Clarke' heeft in een recent interview aan Variety aangegeven dat ze eigenlijk maar van één ding spijt heeft uit haar Game of Thrones avontuur en dat is dat ze niets heeft meegenomen van de set. De actrice wou nochtans graag haar Daenerys-pruik mee naar huis nemen, maar dat was zonder HBO gerekend.
Tijdens het interview met Variety werd er op een zeker ogenblik gevraagd aan de actrice of ze iets van de set van Game of Thrones mee naar huis heeft genomen. Daarop gaf de actrice de volgende reactie:

"Ik ben de enige idioot die er niet voor heeft gekozen om iets van de set mee naar huis te nemen. Ik dacht sowieso eigenlijk wel dat ik de pruik van Daenerys zou krijgen mocht ik daarom vragen, maar dat bleek achteraf niet het geval te zijn, jammer...".

Lees ook: 'Game of Thrones' haalt maar liefst 12 Emmy Awards binnen!

Kit Harington
Het lijkt er naar uit te zien dat HBO helemaal niet van plan is om afstand te doen van heel wat attributen die betrekking hebben tot haar populaire dramaserie. Eerder raakte bijvoorbeeld ook reeds bekend dat 'Kit Harington' zijn Longclaw zwaard ook niet mee naar huis kreeg. Toen gaf HBO aan dat het zwaard een te belangrijk onderdeel vormt van de permanente tentoonstelling die over de reeks wordt gehouden bij de Linen Mill Studios in Banbridge. Of ook de pruik van Emilia Clarke uit Game of Thrones deel uitmaakt van diezelfde tentoonstelling is niet duidelijk.

Lees ook: Eerste details nieuwe 'Game of Thrones' spin-off!!

Bron: Accessonline.com

Lees meer over: Game of Thrones, serie, Emilia Clarke

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws