Nieuwe promo teaset streamingdienst Disney Plus

Nieuwe promo teaset streamingdienst Disney Plus

Kunnen we er straks nog wel omheen?

Jim Pedd, 25 september 2019 om 08:04

Het duurt niet meer lang, of Disney+ is uit zijn proefperiode. De streamingdienst is in Nederland al te gebruiken en dat kost je momenteel niets. Vanaf 12 november ga je 6,99 euro betalen en Disney is nu begonnen met werven voor de dienst.
Een bericht op Twitter laat zien dat Disney hoopt heel snel mensen aan te trekken door vooral te focussen op het grote werk dat je op de streamingdienst aan kan treffen. De hoop van Disney is dat dit in eerste instantie genoeg is om mensen aan boord te krijgen (het vermoeden is natuurlijk van wel). Voorspeld wordt dat Disney+ over een jaar of vijf maar liefst 82 miljoen abonnees zou kunnen hebben.

Veel originals
Die abonnees houdt Disney natuurlijk alleen vast, als ze ook iets unieks krijgen voor hun geld. Alleen oud materiaal is waardevol, maar vermoedelijk niet genoeg. En dus komt Disney met heel wat originele series, zoals The Mandalorian, de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise. Hieronder kan je de video bekijken, die je nog meer indrukken geeft van wat er komen gaat.


Lees meer over: Disney Plus, Streaming

Populair nieuws