Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Is er een einde in zicht?

Jim Pedd, 26 september 2019 om 06:00

Acteur Jeffrey Dean Morgan denkt dat The Walking Dead nog drie seizoenen kan met de comics die er liggen. De AMC-serie keert over twee weken terug op televisie en zal de oorlog met de Whisperers laten zien.
De serie is een van de bekendste dramaseries op televisie, maar leverde de laatste tijd wel kijkers in. Desondanks hoopt AMC de serie nog jaren door te laten gaan. Als dat op basis van de comics moet gebeuren, zijn er nog wel wat verhaallijnen over.

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Drie jaar te gaan
Jeffrey Dean Morgan werd door Variety gevraagd wanneer de serie volgens hem tot een einde zal komen. Hij gelooft dat, als de serie de route van de comics volgt, er nog ten minste drie jaar over zijn voor showrunner Angela Kang.

Lees ook: Michonne staat epische shit te wachten in laatste reeks 'The Walking Dead'

“Je wil niet dat het doorgaat tot het echt niet meer kan. Persoonlijk zou ik op een hoogtepunt willen stoppen. Laten we stoppen als grootste serie in de wereld. Of dat gebeurt weet ik niet. Als we de comics volgen, dan hebben we nog eens drie jaar te gaan. We wijken vaak af, maar ik denk dat we nog een goede drie jaar te gaan hebben.”

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, JEffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws