search

Ons nieuws van donderdag 26 september 2019

Jameela Jamil bij Jimmy Fallon: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"
Series / Celebrity

Jameela Jamil bij Jimmy Fallon: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"

Jameela Jamil (The Good Place) is ooit live op TV uit haar jurk gescheurd: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"

Voor de promotie van het nieuwe seizoen van The Good Place vertelt Jameela Jamil over gênante momenten uit haar TV-carrière.

The charmante en grappige Jameela werkte ooit als interviewer voor live televisie, dit ging helaas niet altijd goed. In een interview met Jimmy Fallon bij The Tonight Show vertelt ze over de keer dat ze uit haar jurk scheurde en een volledig interview met Daniel Craig in haar blote billen moest doen, alsof er niks aan de hand was.

Lees ook: Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!

"Ik heb een keer de maat van mijn billen onderschat en de maat van mijn jurk overschat. Vervolgens moest ik Daniel Craig interviewen en twee Bond-girls, de meest sexy vrouwen ter wereld. Toen ik ging zitten voor het interview explodeerde mijn jurk volledig - om een of andere reden had ik geen onderbroek aan."

Natuurlijk gaat een groot deel van het interview over het vierde seizoen van The Good Place, die op 27 september in première gaat op Netflix. Jameela vertelt over de cameo's, en samen met Jimmy probeert ze niet te vloeken over onderwerpen waar ze boos over worden. In The Good Place kan je tenslotte ook niet vloeken.



Lees ook: Geen vervolg meer voor 'The Good Place'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beetje vreemd maar erg vrolijk: Kat Dennings in nieuwe serie 'Dollface'
Series / Trailer

Beetje vreemd maar erg vrolijk: Kat Dennings in nieuwe serie 'Dollface'

Kat Dennings (2 Broke Girls) probeert oude vriendschappen nieuw leven in te blazen in maffe nieuwe serie 'Dollface'

Kat Dennings (2 broke girls) probeert oude vriendschappen nieuw leven in te blazen wanneer haar relatie uitgaat. In de maffe nieuwe serie Dollface zie je hoe ze haar oude leven probeert op te pakken en weer omringt wordt door vrouwen.

In de trailer leer je Jules kennen, gespeeld door Kat Jennings. Ze ontmoet een denkbeeldige vrouw met het hoofd van een kat die een bus bestuurt om Jules over haar verdriet te helpen. Ze realiseert zich dat ze haar oude vrienden moet opzoeken, waarmee ze het contact heeft verloren tijdens haar nu verbroken relatie.

Producer van de serie is niemand minder dan Margot Robbie (Suicide Squad), de vriendinnen van Dennings worden gespeeld door Brenda Song (The Social Network), Shay Mitchell (Pretty Little Liars) en Esther Povitsky (Crazy Ex-Girlfriend), met Beth Grant (The Mindy Project) als de kattenvrouw.

Deze originele en maffe serie gaat op Hulu in premieren op 15 november. Margot Robbie heeft natuurlijk trots de trailer op haar Instagram geplaatst!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Talented Mr. Ripley' wordt serie met Andrew Scott (Sherlock)
Series / Nieuws

'The Talented Mr. Ripley' wordt serie met Andrew Scott (Sherlock)

Matt Damon speelde in 1999 de rol van Tom Ripley in de uiterst succesvolle verfilming van Anthony Minghella.

Andrew Scott, bekend om zijn rollen in de series Sherlock en Fleabag, zal de hoofdrol spelen van crimineel, oplichter en seriemoordenaar Tom Ripley in de nieuwe Showtime-serie gebaseerd op de vijf boeken van Patricia Highsmith.

Schrijver-regisseur Steven Zaillian begeleidt het project, dat direct het groene licht heeft gekregen voor acht afleveringen. Zaillian zal de scenario's schrijven van het volledige eerste seizoen, waarin we zien hoe het hoofdpersonage in de jaren '60 van New York naar Italië reist nadat hij wordt ingehuurd door een rijke man om diens zoon op te sporen.

Een populair personage in Hollywood
Het personage van Tom Ripley hebben we eerder in drie Hollywood-films gezien. De meest bekende is zonder twijfel het door Anthony Minghella geregisseerde The Talented Mr. Ripley, waarin Jude Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett en Matt Damon de hoofdrollen spelen. Die film was goed voor wel vijf Oscarnominaties. Daarna volgden de minder succesvolle films Ripley's Game (met John Malkovich als Ripley) en Ripley Under Ground (met Barry Pepper als Ripley).

Garrett Basch, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy en Philipp Keel zullen de serie produceren voor Showtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' spin-off 'Young Sheldon' doet het goed! (Dvd)
Series / Blu-ray Review

'The Big Bang Theory' spin-off 'Young Sheldon' doet het goed! (Dvd)

Jim Parsons Sheldon Cooper in zijn jonge jaren.

Bedacht door: Chuck Lorre | Steven Molaro | Cast: Iain Armitage (Sheldon Cooper), Zoe Perry (Mary Cooper), Lance Barber (George Cooper Sr.), Montana Jordan (George "Georgie" Cooper Jr.), Jim Parsons (stem volwassen Sheldon Cooper), e.a. | Uitzending serie: 2017 - heden | Tv-zenders: CBS

Na maar liefst 279 afleveringen gedurende 12 seizoenen kwam mei 2019 een einde aan de geliefde successerie The Big Bang Theory. Maar al voor het einde werd er ingezet op de toekomst met de prequel spin-off serie Young Sheldon. Hierin staat logischerwijs de jonge Sheldon Cooper centraal, de rol van Jim Parsons in de moederserie. Opnieuw trokken de 22 afleveringen veel bekijks op tv-zender CBS.

Onlangs verscheen via Warner Bros. Home Entertainment het debuutseizoen op Dvd. Hieronder de trailer, gevolgd door de synopsis.



De aftrap van deze prequel spin-offserie drijft het negenjarige betwetertje drijft zijn familie, klasgenoten en leraren tot wanhoop met zijn eigenwijze gedrag. Tot overmaat van ramp is zijn familie al net zo prettig gestoord.



Uitgave: Young Sheldon- Seizoen 1 | Aantal discs 2 x Dvd | Afleveringen: 22 x gem. 20 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels Dolby Digital MA 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5051888232828 | Release: augustus 2019 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

De twee schijven van deze Dvd-uitgave zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase, met daaromheen een insteekhoes. In de keepcase staan per disc de titels aangegeven. Ook de extra's staan duidelijk opgesomd. Nette uitgave!

De meeste mensen zullen genoegen nemen met een Dvd-uitgave van deze komedieserie. Er zijn doorlopend grappen en grollen en de beeldkwaliteit doet er dan toch iets minder toe. Desondanks pakt deze in 'standard definition' prima uit met voldoende kleurrijke en heldere beelden. Echt storende zaken zijn er niet te zien. De geluidstrack is er vooral voor de dialoog, al is deze voldoende surround via de Dolby Digital 5.1-track.

Bonusmateriaal
Veel bonusmaterialen staan er niet op de twee schijven met elk elf afleveringen. In het tien minuten durende Young Sheldon: An Origin Story wordt er stilgestaan bij de serie, met veel quotes en beelden. Ook regisseur Jon Favreau is aanwezig, aangezien hij de eerste aflevering regisseerde. In het korte Sibling Revelry wordt er gekeken naar de drie belangrijkste jonge acteurs.

Seizoen 3 al onderweg!
Verleden jaar startte op CBS al het tweede seizoen van Young Sheldon en de zender verlengde de serie al met een derde en vierde seizoen. Seizoen drie staart toevallig vandaag op de Amerikaanse televisie! Deze rondt waarschijnlijk af in mei 2020.

Lees ook: 'Young Sheldon' krijgt nog eens 2 seizoenen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stekker uit Marvel-serie 'Ghost Rider'
Series / Nieuws

Stekker uit Marvel-serie 'Ghost Rider'

In 2020 zou de Marvel-serie op Hulu verschijnen.

Op FilmTotaal verscheen recent het bericht dat Marvel Studios-baas Kevin Feige geïnteresseerd zou zijn om Ghost Rider naar het witte doek te brengen. Ondanks dat dit nog verre van bevestigd is, blijkt nu wel het plan om de anti-held een eigen soloserie te geven gecanceld.

In mei dit jaar werd bekend dat de streamingdienst Hulu een serie zou gaan maken met de Ghost Rider van acteur Gabriel Luna uit de ABC/Marvel-marvelserie Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit plan is nu dus ingetrokken.

Creatieve meningsverschillen
De reden is niet echt duidelijk, aangezien de standaard reactie dat er "creatieve meningsverschillen" zouden zijn geweest, is uitgestuurd. Tegenover Deadline werd aangegeven dat de partijen Hulu en Marvel Television "een creatieve impasse hebben bereikt die niet opgelost kon worden."

En dit betekent dus dat de Robbie Reyes-versie van Ghost Rider geen soloserie krijgt. Wat Marvel nu van plan is met het personage zal voorlopig nog wel even onduidelijk zijn. Marvel Studios heeft veel zijn toekomstplannen al onthuld. De kans is groot dat we de Phase 5-plannen met ongetwijfeld veel films en series pas in 2020 of 2021 gepresenteerd krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankondiging 2e seizoen 'Lost in Space' komt snel!
Series / Nieuws

Aankondiging 2e seizoen 'Lost in Space' komt snel!

Eindelijk komen er binnenkort nieuwe details.

De afgelopen jaren kregen heel wat series een reboot. Een van de betere is Netflix-serie Lost in Space. De sci-fi serie kreeg een slanke, goed geschreven reboot die door zowel fans als critici goed ontvangen is. Vorig jaar werd dan ook een tweede seizoen aangekondigd.

Tot nu toe waren details over die nieuwe reeks echter schaars. Tot nu, want nu blijkt dat de opnames bijna rond zijn. Acteur Maxwell Jenkins, die Will Robinson speelt, onthulde een paar kleine details. Zo moet binnenkort de releasedatum van de tweede reeks bekend gemaakt worden.

Lees ook: Opnames 'Lost in Space' seizoen 2 beginnen in september!

Enkele details
Jenkins sprak met TVline tijdens de Saturn Awards en bevestigde dat de opnames rond zijn. Er zal "binnenkort" iets bekend worden gemaakt over het tweede seizoen, dat "een soort rijles wordt voor Will". Ook is er "meer te vertellen" over Will en Robot. Volgens showrunner Zack Estrin moet de reboot in de tweede reeks ook weer alle generaties aanspreken.

Volgende maand neemt Netflix de serie mee naar de New York Comic-Con en dan verwachten we echte onthullingen!

Lees ook: Netflix-serie 'Lost in Space' keert terug!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?
Series / Nieuws

Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Hadden wij niet zien aankomen, dit feitje.

Afleveringen van Friends die draaien om Ross Geller scoren de meeste zoekopdrachten op Google. Dat blijkt uit een nieuwe studie rond de serie, die binnenkort zijn 25ste verjaardag viert.

Friends is het verhaal van een groep vrienden die hun leven leiden, liefde vinden en werken in New York City. Centraal staan onder meer Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing en Rachel Green. Maar voor fans lijkt Ross de belangrijkste van de vriendengroep te zijn, want binnen de 236 afleveringen wordt er het meest naar hem gezocht.

Lees ook: Makers van 'Friends' geven definitieve goedkeuring voor verhuis naar HBO Max!

Heel vaak gezocht
SEMrush dook ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de serie in Google-zoekpatronen. Het blijkt dat Ross het meest gezochte personage is. Een highlight is vooral de scène waarin het personage een strakke leren broek draagt, die krimpt door de hitte. Na een toiletbezoek krijgt hij het kledingstuk niet meer aan, ook niet nadat hij experimenteert met bodylotion en talkpoeder.

Lees ook: Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

De aflevering The One Where Ross is Fine, waarin hij probeert om te gaan met het idee van een relatie tussen Joey en Rachel, blijkt de meest gezochte te zijn. Check Screen Rant voor meer van dit soort statistieken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een spin-off voor het Arrowverse
Series / Nieuws

Weer een spin-off voor het Arrowverse

Er komt weer een serie bij.

Er komt weer een nieuwe Arrowverse-serie naar The CW. Men werkt aan een serie die zich in de toekomst van het universum moet afspelen en draait om Mia Smoak die de rol van haar vader overneemt als Green Arrow. Daarmee is het universum steeds groter.

Dit jaar eindigt Arrow na acht seizoenen op televisie. De serie blijft ook de verhaallijn in 2040 volgen in de laatste reeks, waarin ook Mia Smoak te zien is, de dochter van Oliver Queen en Felicity Smoak. Het lijkt er nu op dat die verhaallijn als pilot dient.

Lees ook: Onheilspellende afleveringtitels 'Arrow'

Nog een serie
The Wrap meldt dat The CW werkt aan een spin-off waarin Mia Smoak de cape van haar vader overneemt als Green Arrow. Een backdoor-pilot zou verwerkt worden in een van de tien afleveringen van het achtste seizoen van Arrow. In de serie zijn ook Earth-1's Black Canary Dinah Drake en Earth-2's Black Siren Laurel Lance te zien. In 2040 heeft Dinah een groep vrouwelijke heldinnen bij elkaar geroepen die werken als het Canary Network.

Lees ook: Epische poster laatste reeks 'Arrow'

Er zijn nog geen details rond de serie, maar de kans is groot dat Mia in dat netwerk gaat werken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?
Series / Nieuws

Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Is er een einde in zicht?

Acteur Jeffrey Dean Morgan denkt dat The Walking Dead nog drie seizoenen kan met de comics die er liggen. De AMC-serie keert over twee weken terug op televisie en zal de oorlog met de Whisperers laten zien.

De serie is een van de bekendste dramaseries op televisie, maar leverde de laatste tijd wel kijkers in. Desondanks hoopt AMC de serie nog jaren door te laten gaan. Als dat op basis van de comics moet gebeuren, zijn er nog wel wat verhaallijnen over.

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Drie jaar te gaan
Jeffrey Dean Morgan werd door Variety gevraagd wanneer de serie volgens hem tot een einde zal komen. Hij gelooft dat, als de serie de route van de comics volgt, er nog ten minste drie jaar over zijn voor showrunner Angela Kang.

Lees ook: Michonne staat epische shit te wachten in laatste reeks 'The Walking Dead'

"Je wil niet dat het doorgaat tot het echt niet meer kan. Persoonlijk zou ik op een hoogtepunt willen stoppen. Laten we stoppen als grootste serie in de wereld. Of dat gebeurt weet ik niet. Als we de comics volgen, dan hebben we nog eens drie jaar te gaan. We wijken vaak af, maar ik denk dat we nog een goede drie jaar te gaan hebben."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.