Michonne staat epische shit te wachten in laatste reeks 'The Walking Dead'

Michonne staat epische shit te wachten in TWD

Het gaat helemaal goedkomen met haar laatste seizoen.

Jim Pedd, 22-09-2019 10:00

Ook al neemt actrice Danai Gurira dit tiende seizoen van AMC-serie The Walking Dead afscheid van haar personage, Michonne, dat wil niet zeggen dat ze er heel makkelijk van af komt. Showrunner Angela Kang vertelt dat er nog heel wat "epische shit" gepland staat voor de heldin.
"Ik kan er niet al te veel over vertellen. Je moet maar gewoon kijken," vertelde Kang tijdens een interview met Entertainment Weekly. "We weten dat dit het laatste seizoen van Daian is. En er zit wat heel coole, epische shit in. Dat kan ik je in elk geval wel vertellen."

Lees ook: Nieuwe hoofdrolspelers 'The Walking Dead' seizoen 10 bekend

Achtste seizoen
Het tiende seizoen is het achtste voor Gurira als de zombiedoder met een katana. Een emotionele Gurira bevestigde afgelopen juli tijdens de San Diego Comic-Con dat ze de "erg moeilijke" beslissing gemaakt had om ermee te stoppen. Kang moest er daarmee weer mee aan de slag om afscheid te nemen van een van de hoofdpersonen van de serie, die zij op dit moment als showrunner mag leiden en die een frissere invalshoek heeft gevonden en zijn draai weer lijkt te hebben.

Lees ook: AMC: "Er komt nog heel wat meer van 'The Walking Dead' aan!"

Mogelijk is dit overigens niet het laatste wat we zien van Michonne. De kans is aanwezig dat ze net als Rick te zien is in een van de drie films. Franchiserunner Scott Gimple vertelde in een interview dat "we nog niet helemaal klaar zijn met haar. We zijn niet helemaal klaar met iemand die vertrekt uit de serie. Ze heeft nog heel wat behoorlijk gave dingen voor zich in het verschiet."

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Danai Gurira, AMC, Michonne, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws