Stekker uit Marvel-serie 'Ghost Rider'

Stekker uit Marvel-serie 'Ghost Rider'

In 2020 zou de Marvel-serie op Hulu verschijnen.

Bram de Groot, 26 september 2019 om 10:14

Op FilmTotaal verscheen recent het bericht dat Marvel Studios-baas Kevin Feige geïnteresseerd zou zijn om Ghost Rider naar het witte doek te brengen. Ondanks dat dit nog verre van bevestigd is, blijkt nu wel het plan om de anti-held een eigen soloserie te geven gecanceld.
In mei dit jaar werd bekend dat de streamingdienst Hulu een serie zou gaan maken met de Ghost Rider van acteur Gabriel Luna uit de ABC/Marvel-marvelserie Agents of S.H.I.E.L.D.. Dit plan is nu dus ingetrokken.

Creatieve meningsverschillen
De reden is niet echt duidelijk, aangezien de standaard reactie dat er "creatieve meningsverschillen" zouden zijn geweest, is uitgestuurd. Tegenover Deadline werd aangegeven dat de partijen Hulu en Marvel Television "een creatieve impasse hebben bereikt die niet opgelost kon worden."

En dit betekent dus dat de Robbie Reyes-versie van Ghost Rider geen soloserie krijgt. Wat Marvel nu van plan is met het personage zal voorlopig nog wel even onduidelijk zijn. Marvel Studios heeft veel zijn toekomstplannen al onthuld. De kans is groot dat we de Phase 5-plannen met ongetwijfeld veel films en series pas in 2020 of 2021 gepresenteerd krijgen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Ghost Rider, Hulu, Marvel, Robbie Reyes, Gabriel Luna, Agents of SHIELD

Populair nieuws