Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'The Good Place'!

Nieuw op Netflix: laatste seizoen 'The Good Place'

Het vierde seizoen verschijnt erg snel na de uitzending in Amerika...

Geoffrey Ketels, 27 september 2019 om 08:06

Ongeveer een maand geleden heeft Netflix bekend gemaakt dat het niet lang meer wachten was op het vierde seizoen van The Good Place. Het slotseizoen wordt dan ook erg snel na het uitzenden in de Verenigde Staten toegevoegd aan de streamingdienst. Vanaf vandaag, vrijdag 27 september 2019 is het slotseizoen dan ook te bekijken op de streamingdienst.
Wanneer Eleanor aankomt in The Good Place blijkt er al snel sprake te zijn van een misverstand. The Good Place is namelijk een stad waar mensen na hun dood in terecht komen die hun hele leven goed zijn geweest. Dat blijkt niet te gelden voor Eleanor. Nu ze echter deel uitmaakt van de bevolking van The Good Place wil ze er koste wat het kost blijven. Dat lijkt echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. Toch doet ze er samen met Chidi en Harper alles aan om haar fouten recht te zetten. Op die manier kan ze alsnog haar plaats verdienen in de prachtige stad.

Lees ook: Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!

Laatste seizoen
Het vierde seizoen is meteen ook het laatste voor The Good Place. De voorbije seizoenen konden reeds rekenen op een uitstekend onthaal en ook van het finale seizoen wordt niets anders verwacht. Op gespecialiseerde websites lopen de scores voor de reeks alvast hoog op. Op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,1/10. Op de website Rotten Tomatoes geeft de Average Tomatometer een score aan van 97 procent.

Een overeenkomst tussen NBC en Netflix heeft er voor gezorgd dat we het finale seizoen van The Good Place bijzonder snel na de uitzending in de VS kunnen aanschouwen bij Netflix. De eerste aflevering verschijnt aldus vandaag reeds op de streamingdienst waarna er wekelijks nieuwe afleveringen zullen verschijnen. Het finale seizoen van The Good Place bestaat uit in totaal 13 afleveringen. Wil je alvast een voorsmaakje van het laatste seizoen? Dan is de onderstaande promo trailer het bekijken zeker waard!


Lees ook: Geen vervolg meer voor 'The Good Place'

Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Good Place, serie, Netflix

Populair nieuws