search

Ons nieuws van vrijdag 27 september 2019

John Malkovich en Ben Schwarz in nieuwe Netflix-serie 'Space Force'
Series / Nieuws

John Malkovich en Ben Schwarz in nieuwe Netflix-serie 'Space Force'

De cast van 'Space Force' krijgt er twee uitstekende acteurs bij...

De cast van de aankomende Netflix-comedyserie Space Force heeft er twee nieuwe, veelbelovende namen bij. Niet alleen 'John Malkovich', maar ook 'Ben Schwarz' hebben immers een rol weten te bemachtigen in de nieuwe reeks. Daarmee hebben fans meteen nog een extra reden om uit te kijken naar het nieuwe project van Netflix.

Malkovich, inmiddels 65 jaar zal in Space Force de rol op zich nemen van Dr. Adrian Mallory. Mallory mag dan een briljante wetenschapper zijn, hij is boven alles vooral erg arrogant. Scharwz, met zijn 38 lengtes toch een behoorlijk stuk jonger dan Malkovich zal de rol op zich nemen van F. Tony Scarapiducci, een egocentrische media-adviseur.

Lees ook: Kan sitecom 'Space Force' het verdwijnen van 'Friends' op Netflix opvangen?

Parodie
Aan het begin van dit jaar, meer bepaald in de maand januari waren het 'Steve Carell' en 'Greg Daniels' die Space Force aankondigden. Carell en Daniels zijn in het bijzonder bekend van de The Office remake. De reeks moet een parodie worden op de ruimtevaartafdeling welke eerder door de Amerikaanse president Donald Trump is aangekondigd.

Malkovich wist in het jaar 1985 een Oscar-nominatie te bemachtigen voor zijn bijrol in Places in the Heart. Negen jaar later kwam daar nog een nieuwe nominatie bij voor zijn optreden in In the Line of Fire. In 2018 was Malkovich bovendien ook al te zien in een gastrol in de reeks Billions. Schwarz wist op zijn beurt dan weer vooral bekendheid te verwerven omwille van zijn rol als 'BB-8' in Star Wars.

Het eerste seizoen van Space Force zal in totaal bestaan uit 10 afleveringen. Wanneer de reeks precies zal verschijnen is niet bekend, al staat ze wel gepland voor 2020.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tesla lanceert langverwachte, nieuwe update met Netflix!
Series / Streaming-diensten

Tesla lanceert langverwachte, nieuwe update met Netflix!

De update wordt eerst gelanceerd in de VS en pas later in Europa...

Eerder werd door Tesla reeds aangekondigd dat haar nieuwe software-update heel wat nieuwe functies met zich mee zou brengen. Eén van de meest opvallende functies was de ondersteuning voor Netflix. De nieuwe update (aldus met Netflix aan boord) is vanaf nu beschikbaar en is meteen de grootste ooit van het populaire automerk.

De nieuwe update brengt in het bijzonder heel wat nieuwe mogelijkheden op vlak van entertainment met zich mee. Zo is het niet alleen mogelijk om naar films en series op Netflix te kijken, daarnaast kunnen er ook filmpjes worden bekeken op Youtube. Een andere optie die wordt toegevoegd met behulp van de update is 'Car-aoke'. Deze functie zorgt er voor dat er lyrics op het scherm van de Tesla verschijnen waardoor je jouw favoriete nummers als nooit tevoren luidkeels mee kan zingen.

Geparkeerd
Tesla heeft eerder reeds benadrukt dat er uitsluitend gebruik kan worden gemaakt van Netflix op het ogenblik dat de auto stil staat. Dit gezegd zijnde wordt er door het bedrijf wel gewerkt aan een toekomstige ondersteuning van Netflix tijdens het autorijden. Echter vormt dit op moment van schrijven nog een probleem omdat de automatische piloot die in Tesla voertuigen is terug te vinden in strijd zou zijn met de wetgeving in grote delen van de wereld.

De 10.0 update van Tesla wordt in eerste instantie in de Verenigde Staten uitgerold. Dit gebeurt vandaag al. Europa is later aan de beurt. De nieuwe 10.0 update is beschikbaar voor de modellen S, X en 3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vertrek bij 'The Walking Dead' valt Danai Gurira zwaar
Series / Nieuws

Vertrek bij 'The Walking Dead' valt Danai Gurira zwaar

De actrice kijkt er eigenlijk nog best tegenop.

Actrice Danai Gurira vindt het vooruitzicht om afscheid te moeten nemen van haar personage Michonne in The Walking Dead niet heel eenvoudig. Gek is dat niet: ze is al jaren te zien in de serie van AMC en dus valt het zwaar.

Afgelopen zomer kondigde Danai Gurira aan dat ze afscheid zou gaan nemen van de serie van AMC. Dat wil niet zeggen dat ze helemaal niet meer als Michonne te zien zal zijn, want er bestaat een kans dat ze ook te zien is in de filmreeks die AMC momenteel rond Rick Grimes aan het ontwikkelen is. Maar goed, voor het eerst spreekt Gurira over haar vertrek.

Lees ook: Waarom Rick Grimes [spoiler..] moest in 'The Walking Dead'

Valt zwaar
Dat vertrek valt de actrice, die nu zeven jaar te zien is als Michonne, behoorlijk zwaar. "We houden van elkaar, ik ben onderdeel van een familie," begon ze. Ze houdt dan ook van de serie. "Het eindigt nooit. Ik zal deze familie ook nooit verlaten. Hij blijft altijd in mijn hart."

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Maar aan alles komt een eind. "Het was echt heel moeilijk om afscheid te nemen na zeven, acht jaar. Ik vond het ook echt zwaar om het publiek hierover te vertellen, maar het was tijd om iets nieuws te verkennen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend
Series / Foto's

Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

Henry Cavill heeft een mysterieuze blik.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van Netflix-serie The Witcher. En, net als zoveel van de andere beelden die we tot nu toe gezien hebben, zien we weer Henry Cavill enigszins onheilspellend kijken, met een zwaard in zijn hand.

De serie moet een soort nieuwe Lord of the Rings worden en is in de loop van december te streamen op Netflix. De promotie is begonnen tijdens de San Diego Comic-Con; toen werd er een trailer vrijgegeven. Sindsdien moeten we het vooral doen met foto's en zo nu en dan een citaat. Maar vandaag dus een nieuwe foto van de serie.



The Witcher speelt zich af op het fictieve Continent. Daar broeit oorlog en tegen die achtergrond volgen we Geralt of Rivia. Hij is een Witcher, iemand met bovennatuurlijke krachten die maar één roeping heeft in het leven en dat is jagen op monsters. Daar krijgt hij ook fors voor betaald. Maar het leven van Geralt, een doorgewinterd monsterjager, neemt een andere wending als hij twee mysterieuze vrouwen ontmoet.

Lees ook: Wat is een Witcher nou eigenlijk?

Wanneer de serie precies te streamen is op Netflix weten we nog niet, de datum is nog niet officieel bevestigd. Wel lekte al eens via de social media accounts van de Nederlandse Netflix uit dat de serie vermoedelijk 13 december online komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt
Series / Nieuws

Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Wat fans betreft, komt het oorspronkelijke team achter de AMC-dramaserie terug.

Fans van Fear the Walking Dead zijn ontevreden. Zo erg zelfs, dat ze een petitie zijn begonnen om showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg te laten vervangen. De petitie, BRINGBACKFEAR TWD op Change.org roept op het duo de laan uit te sturen.

Als het duo dan is weggestuurd, zou oorspronkelijk showrunner Dave Erickson terug moeten keren. Erickson bedacht de serie samen met franchise-bedenker Robert Kirkman. Volgens de petitie is het hersenspinsel van Erickson op een heel ander publiek gericht, waardoor het "een gigantische belediging voor de fans en voor Dave" geworden is. Dat voormalig hoofdpersoon Madison Clark ook verdween en vervangen werd door Morgan, vinden ze ook maar niks.

Lees ook: Forse kritiek op 'Fear the Walking Dead'

Negatieve reacties
Dit vijfde seizoen van de AMC-serie is ook bijzonder slecht ontvangen. Een recente aflevering was, zo luidde het oordeel van heel wat fans, niet om aan te zien. Dat soort reacties hebben we vaker gezien de laatste tijd en dus zou het zomaar kunnen dat er veranderingen aan zitten te komen.

Wel komt er een zesde seizoen, dat volgens Chambliss en Golberg een nieuwe ontwikkeling wordt ten aanzien van de vorige reeks.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt verrassende nieuwe personages
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Barry Allen moet dood in promo 'The Flash' S6
Series / Video/clip/featurette

Barry Allen moet dood in promo 'The Flash' S6

Want de Crisis on Infinite Earths is gearriveerd...

The Flash gaat, zo lijkt het steeds meer, heel erg een impact ondervinden aan Crisis on Infinite Earths. Dit avontuur vormt een van de grootste, zo niet de grootste, crossovers in de geschiedenis van The CW's Arrowverse en de nasleep en grote gevolgen daarvan wordt naar gehint in deze nieuwe trailer.

De trailer laat zien dat de Crisis vijf jaar te vroeg komt. Team Flash moet dus zijn uiterste best doen om te voorkomen dat Barry Allen (Grant Gustin) eerder verdwijnt dan tot dan toe gedacht werd. En dat vormt nog een behoorlijk grote uitdaging die ook andere Aardes zal treffen.

Lees ook: Flitsende nieuwe poster 'The Flash' seizoen 6!

Universum in gevaar
"Ik kan er nog niet al te veel over vertellen omdat ik het nog niet gelezen heb," aldus Gustin over het zesde seizoen van zijn serie en dan vooral ook over de crossover. "Ik heb vaak gehoord wat er ongeveer gaat gebeuren. The Monitor verschijnt aan het einde van de eerste aflevering en vertelt dat het universum in gevaar is. En dat, om het universum te redden, Barry Allen moet sterven. En Barry Allen weet niet dat Oliver Queen ook een deal heeft gesloten met de Monitor, dus iemand gaat dood."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom Rick Grimes [spoiler..] moest in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Waarom Rick Grimes [spoiler..] moest in 'The Walking Dead'

Het had een heel duidelijke reden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rick Grimes ging dood in de comics, waarmee de reeks van The Walking Dead ineens eindigde. Robert Kirkman, bedenker van de franchise, vertelt in een interview met de site ComicBook.com waarom Rick dood moest.

In het op een na laatste nummer werd Rick op bed doodgeschoten door een personage met de naam Sebastian Milton. Hij kwam daarop kort terug als Walker, om vervolgens door zijn zoon Carl definitief gedood te worden. Volgens Kirkman moest dit gebeuren.

Lees ook: Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Definitief einde
"Er was geen enkel moment in de geschiedenis van de comics waarop hij op deze manier gedood had kunnen worden," aldus Kirkman. "Het was niet tot het einde, dat hij zich kon ontspannen." Rick repareerde dus de wereld, en deed dat zo goed "dat hij door het zwakste personage in de comics vermoord kon worden. Het is een testament voor hoe goed hij de wereld op heeft helpen bouwen."

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Alhoewel we dat niet zullen zien, heeft Kirkman wel duidelijke ideeën voor hoe het met elk personage af liep, waaronder Sebastian, Carl, Negan en de rest. "Oh ja, ik heb natuurlijk wel delen laten zien, wat er met wie gebeurd is en je ziet wat glimpsen daarvan in het laatste nummer. Maar er is natuurlijk veel meer aan de hand."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische bloopers Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'
Series / Video/clip/featurette

Hilarische bloopers Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

De prachtige serie is sinds kort te streamen op Netflix.

[b[Ruim een maand geleden gaven Netflix en The Jim Henson Company ons met The Dark Crystal: Age of Resistance ons een van de visueel meest meeslepende series van het jaar. In de magische prequel op de oorspronkelijke film uit 1982 zien we hoe de wereld van Thra op de rand van de afgang staat wanneer de Crystal of Truth wordt gecorrumpeerd door de boosaardige Skeksis. Een duister plot dus, maar ook met de nodige diepgang en humor. Die humor krijgt nu een extra zetje in de vorm van een zogenaamde blooper-reel, waarin we zien dat poppen niet altijd even makkelijk zijn om mee te werken! Je kunt deze beelden hieronder bekijken.[/b]

Lees ook: Tweede seizoen 'Dark Crystal: Age of Resistance' kan!

De cast van Age of Resistance is net zo imposant als de wereld die de makers in de serie laten zien. De helden van de serie hebben stemmen van Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong en Alicia Vikander. De stemmen van de Skeksis worden ingesproken door Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg en Andy Samberg.

Nu te streamen op Netflix
Mocht je The Dark Crystal: Age of Resistance nog niet hebben gezien, dan kun je de serie nu streamen via Netflix. De serie kon de laatste maand rekenen op een reeks lovende kritieken. Fans hopen nu natuurlijk dat de serie goed genoeg wordt gekeken om Netflix een tweede seizoen te laten maken!



Lees ook: Nieuw op Netflix: de langverwachte fantasyserie 'The Dark Crystal: Age of Resistance' seizoen 1
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'For All Mankind': Apple TV+ gaat de ruimte in
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'For All Mankind': Apple TV+ gaat de ruimte in

Joel Kinnaman (Suicide Squad, The Killing) speelt de hoofdrol.

Tezamen met de nieuwe tvOS 13-update heeft Apple TV+ een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de astronauten-dramaserie For All Mankind. Ronald D. Moore (Outlander, Battlestar Galactica) produceert de serie, die een alternatieve geschiedenis laat zien waarin de wedloop om de ruimtevaart nooit is gestopt.

Lees ook: Gave trailer 'For All Mankind' van Apple

In de serie zien we een wereld waarin NASA-astronauten, ingenieurs en hun gezinnen de een na de andere buitengewone gebeurtenis meemaken. Waar in de werkelijkheid de race om wie er de baas is in de ruimte in de jaren '70 min of meer ten einde kwam, zien we in For All Mankind hoe er nog steeds wordt gevochten om heerschappij over de sterren.

Een Apple TV+ 'exclusive'
For All Mankind werd special geproduceerd voor de nieuwe streamingdienst Apple TV+, die vanaf november beschikbaar wordt gesteld. Hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'The Good Place'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'The Good Place'!

Het vierde seizoen verschijnt erg snel na de uitzending in Amerika...

Ongeveer een maand geleden heeft Netflix bekend gemaakt dat het niet lang meer wachten was op het vierde seizoen van The Good Place. Het slotseizoen wordt dan ook erg snel na het uitzenden in de Verenigde Staten toegevoegd aan de streamingdienst. Vanaf vandaag, vrijdag 27 september 2019 is het slotseizoen dan ook te bekijken op de streamingdienst.

Wanneer Eleanor aankomt in The Good Place blijkt er al snel sprake te zijn van een misverstand. The Good Place is namelijk een stad waar mensen na hun dood in terecht komen die hun hele leven goed zijn geweest. Dat blijkt niet te gelden voor Eleanor. Nu ze echter deel uitmaakt van de bevolking van The Good Place wil ze er koste wat het kost blijven. Dat lijkt echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. Toch doet ze er samen met Chidi en Harper alles aan om haar fouten recht te zetten. Op die manier kan ze alsnog haar plaats verdienen in de prachtige stad.

Lees ook: Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!

Laatste seizoen
Het vierde seizoen is meteen ook het laatste voor The Good Place. De voorbije seizoenen konden reeds rekenen op een uitstekend onthaal en ook van het finale seizoen wordt niets anders verwacht. Op gespecialiseerde websites lopen de scores voor de reeks alvast hoog op. Op IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,1/10. Op de website Rotten Tomatoes geeft de Average Tomatometer een score aan van 97 procent.

Een overeenkomst tussen NBC en Netflix heeft er voor gezorgd dat we het finale seizoen van The Good Place bijzonder snel na de uitzending in de VS kunnen aanschouwen bij Netflix. De eerste aflevering verschijnt aldus vandaag reeds op de streamingdienst waarna er wekelijks nieuwe afleveringen zullen verschijnen. Het finale seizoen van The Good Place bestaat uit in totaal 13 afleveringen. Wil je alvast een voorsmaakje van het laatste seizoen? Dan is de onderstaande promo trailer het bekijken zeker waard!



Lees ook: Geen vervolg meer voor 'The Good Place'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Dodelijke drugshandel in 'Skylines'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Dodelijke drugshandel in 'Skylines'

Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen...

Vanaf vandaag, vrijdag 27 september 2019 is op Netflix de nieuwe serie Skylines te zien. Ondanks het feit dat het eerste seizoen uit slechts 6 afleveringen bestaat belooft ze beslist heel wat moois in petto te hebben.

De serie Skylines vertelt het verhaal van een hiphopproducer in Duitsland die verwikkeld is geraakt in een web van georganiseerde misdaad. De aanleiding? De overeenkomst die hij heeft getekend bij een bepaald platenlabel. Achteraf blijkt het platenlabel namelijk de spil te vormen van een dodelijke drugshandel. De cast van deze serie bestaat uit onder meer Peri Baumeister, Sahin Eryilmaz en Edin Hasanovic.

6 afleveringen
Het eerste seizoen van Skylines dat aldus vanaf vandaag bij Netflix te bekijken is bestaat uit niet meer dan 6 afleveringen. De trailer welke eerder verscheen laat alvast vermoeden dat deze 6 afleveringen ruim voldoende zijn om de kijkers aan het scherm te kluisteren. Heb jij deze trailer nog niet gezien? In dat geval kan je hem hieronder alvast even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Politician' belooft een topper te worden

De serie is nu ook al verzekerd van een tweede seizoen...

Eerder raakte bekend dat Ryan Murphy en Netflix de handen in elkaar hadden geslagen om unieke series voor de streamingdienst te produceren. De eerste reeks die het resultaat is van deze samenwerking luistert naar de naam The Politician. Als het van de cast afhangt belooft dit alvast een topper van formaat te worden. De cast bestaat namelijk uit Ben Platt, Gwyneth Paltrow evenals Jessica Lange.

The Politician vertelt het verhaal van Payton Hobart, een steenrijke student die in Californië woont en van kinds af aan de ambitie heeft gehad om president te worden van de Verenigde Staten. In eerste instantie moet hij er echter in slagen om zich staande te houden op de 'Saint Sebastian High School' en dat op zich belooft reeds een stevige uitdaging te worden. Hij moet er vooral voor zorgen dat hij zijn klasgenoten op meesterlijke wijze te slim af is zonder dat hij daarbij zijn eigen moraliteit evenals imago op het spel zet, want dat staat natuurlijk niet voor een toekomstige president!

Lees ook: Nieuwe trailer Netflix-comedy 'The Politician' toont donkere wereld High School verkiezingen

Ryan Murphy
The Politician is zoals eerder reeds aangegeven het eerste project van Ryan Murphy dat in samenwerking met Netflix verschijnt. Er zitten nog heel wat andere series in de pijplijn waar veel van wordt verwacht. Van The Politician is bovendien bekend dat er volgend jaar ook reeds met zekerheid een tweede seizoen zal verschijnen.

Het eerste seizoen van The Politician staat vanaf vandaag, vrijdag 27 september 2019 op Netflix. Wil je graag alvast een klein voorsmaakje? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.