search
Ian Somerhalder en Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaan terug samenwerken!
Series / Nieuws

Ian Somerhalder en Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaan terug samenwerken!

De Salvatore broers komen met een wel erg bijzondere aankondiging...

In de populaire serie The Vampire Diaries speelden Ian Somerhalder en Paul Wesley de Salvatore broers. 10 jaar na de start van de reeks en 2,5 jaar na de finale slaan de twee acteurs de handen terug in elkaar... dit keer echter om een compleet andere reden.

Fans van de serie The Vampire Diaries herinneren zich ongetwijfeld nog wel dat Damon best hield van een lekker glas bourbon. Nu hebben de twee boezemvrienden er voor gekozen om hun eigen bourbon op de markt te lanceren. Het was Ian Somerhalder die het nieuws zelf bekend maakte. Hoe de bourbon gaat noemen is tot dusver nog niet bekend. Fans van de serie The Vampire Diaries geven alvast massaal hun voorkeur aan. Zo duiken er voorstellen op zoals 'Salvatore Brothers Bourbon' en 'Hey Brother Bourbon'.

Bekijk op instagram


Eigen bourbon
In een bericht dat door Somerhalder op Instagram verscheen gaf de acteur aan dat hij en Wesley hebben besloten om iets bijzonders en belangrijks te delen met de wereld; "Jullie hebben ons zoveel mooie jaren gegeven als Damon en Stefan Salvatore dat we iets willen brengen dat die mooie herinneringen terug kan halen en een meerwaarde kan betekenen op heel wat mooie momenten die in de toekomst in het verschiet liggen."

Somerhalder gaf finaal nog mee dat zowel hij als Wesley van plan zijn om de wereld rond te reizen om hun bourbon voor te stellen aan de fans. Beschik jij als fan over een belangrijke eis op vlak van wat je terug wil zien komen in een bourbon? Dan is het mogelijk om dat aan Somerhalder te melden.

De bekendmaking van de eigen bourbon van de broertjes Salvatore hoeft eigenlijk niet helemaal te verbazen. Heel wat sterren lijken er op dit moment voor te kiezen om uit te pakken met hun eigen drank. Zo is er de Ryan Reynold's Aviation Gin en lanceerde George Clooney de 'Casamigos' tequila.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen