search

Ons nieuws van zaterdag 28 september 2019

Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"
Series / Nieuws

Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"

Het productieteam respecteert het nieuwe leven van de actrice...

Na negen seizoenen is het doek gevallen over de serie Suits. Het finale seizoen bracht heel wat fantastische momenten met zich mee, ook al was een wederoptreden van actrice 'Meghan Markle' daar geen van. De kans dat de actrice nog terug op zou duiken in Suits was uiteraard klein, maar nu lijkt het productieteam er ook geen enkele moeite voor te hebben gedaan.

Het huwelijk van Meghan Markle met de Britse prins Harry leverde haar de status van 'Hertogin van Sussex' op. Het resultaat van het huwelijk was ook dat er werd aangenomen dat Markle haar acteercarrière definitief zou afsluiten... iets wat ze ook daadwerkelijk gedaan blijkt te hebben. Toch was er nog een sprankeltje hoop dat Markle nog even zou verschijnen in het finale seizoen van Suits. Dat bleek uiteindelijk vooral ijdele hoop, want nu blijkt dat het productieteam zelfs nooit moeite heeft gedaan om de voormalige actrice nog één keer terug te halen.

Lees ook: Waarom het zo lastig was Patrick J. Adams terug te brengen in 'Suits'

Respect voor haar nieuwe leven
Het was uiteindelijk de maker van de reeks, namelijk 'Aaron Korsh' die verklaarde dat het productieteam geen contact heeft opgenomen met Markle om haar de vraag te stellen om nog één keer terug te keren. Buiten het feit dat de vraag wellicht zou zijn gecounterd met een "njet" van het Britse Koningshuis vond hij het ook niet respectvol:

"Ik heb er over nagedacht om contact op te nemen met Meghan Markle om haar nog één keer terug te halen voor de finale van de reeks. Bovendien heb ik er ook even aan gedacht om gebruik te maken van audio footage waarover we beschikken. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om geen contact met haar op te nemen en respect op te brengen voor haar nieuwe leven. We hebben er voor gekozen om haar niet in de positie te brengen waarin ze zou moeten kiezen tussen terugkeren naar Suits en haar verplichtingen voor het Britse Koningshuis.

Wat uiteindelijk het antwoord was geworden als Aaron Korsh er wel voor had gekozen om de vraag te stellen zullen we nooit met zekerheid weten. De kans dat Markle er voor zou hebben gekozen om terug te keren naar Suits lijkt echter ontzettend klein. Ondanks het gemis van Markle in het finale seizoen lijkt de reeks er wel in te zijn geslaagd om in schoonheid afscheid te nemen. Dat is uiteindelijk voor de fans (veruit) het belangrijkste.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ian Somerhalder en Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaan terug samenwerken!
Series / Nieuws

Ian Somerhalder en Paul Wesley (The Vampire Diaries) gaan terug samenwerken!

De Salvatore broers komen met een wel erg bijzondere aankondiging...

In de populaire serie The Vampire Diaries speelden Ian Somerhalder en Paul Wesley de Salvatore broers. 10 jaar na de start van de reeks en 2,5 jaar na de finale slaan de twee acteurs de handen terug in elkaar... dit keer echter om een compleet andere reden.

Fans van de serie The Vampire Diaries herinneren zich ongetwijfeld nog wel dat Damon best hield van een lekker glas bourbon. Nu hebben de twee boezemvrienden er voor gekozen om hun eigen bourbon op de markt te lanceren. Het was Ian Somerhalder die het nieuws zelf bekend maakte. Hoe de bourbon gaat noemen is tot dusver nog niet bekend. Fans van de serie The Vampire Diaries geven alvast massaal hun voorkeur aan. Zo duiken er voorstellen op zoals 'Salvatore Brothers Bourbon' en 'Hey Brother Bourbon'.

Bekijk op instagram


Eigen bourbon
In een bericht dat door Somerhalder op Instagram verscheen gaf de acteur aan dat hij en Wesley hebben besloten om iets bijzonders en belangrijks te delen met de wereld; "Jullie hebben ons zoveel mooie jaren gegeven als Damon en Stefan Salvatore dat we iets willen brengen dat die mooie herinneringen terug kan halen en een meerwaarde kan betekenen op heel wat mooie momenten die in de toekomst in het verschiet liggen."

Somerhalder gaf finaal nog mee dat zowel hij als Wesley van plan zijn om de wereld rond te reizen om hun bourbon voor te stellen aan de fans. Beschik jij als fan over een belangrijke eis op vlak van wat je terug wil zien komen in een bourbon? Dan is het mogelijk om dat aan Somerhalder te melden.

De bekendmaking van de eigen bourbon van de broertjes Salvatore hoeft eigenlijk niet helemaal te verbazen. Heel wat sterren lijken er op dit moment voor te kiezen om uit te pakken met hun eigen drank. Zo is er de Ryan Reynold's Aviation Gin en lanceerde George Clooney de 'Casamigos' tequila.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superman van Brandon Routh in 'Arrowverse' onthuld!
Series / Foto's

Superman van Brandon Routh in 'Arrowverse' onthuld!

Hij speelde de rol eerder in Superman Returns.

In 2006 keerde Superman groots terug op het witte doek in de film Superman Returns. De titelrol was voor Brandon Routh. Een vervolg kwam er niet en Rouths carrière leek daarmee ook aan een einde te zijn gekomen. Nu is hij terug als de man van staal in de Arrowverse-crossover!

In het Arrowverse was Routh eerder te zien als Ray Palmer / The Atom, maar nu id hij dus te zien als Superman - de zogenaamde alternatieve Kingdom Come-versie. Dit is een oudere Superman met grijzige haren en een herkenbaar basic Superman-outfit. Check hieronder een eerste foto van Routh.



Meer oude DC-personages
In Crisis on Infinite Earths keren heel wat meer personages terug uit eerdere DC-producties. Zo kruipen Erica Durance en Tom Welling uit Smallville weer in de huid van respectievelijk Lois Lane en Clark Kent a.k.a. Superman.

De vijf afleveringen worden uitgezonden op 8, 9 en 10 december en op 14 januari.

Lees ook: Superman en Lois Lane uit 'Smallville' in Arrowverse-crossover!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-animatie 'BoJack Horseman' eindigt met seizoen 6
Series / Nieuws

Netflix-animatie 'BoJack Horseman' eindigt met seizoen 6

Plus een nieuwe trailer van het nieuwste seizoen!

Netflix heeft aangekondigd dat het zesde seizoen van de komische animatieserie BoJack Horseman tevens het laatste zal zijn. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van de nieuwe afleveringen, waarin we zien hoe BoJack vanuit een afkick-kliniek een brief schrijft aan zijn vriendin Diane.

Lees ook: Netflix geeft 'BoJack Horseman' 6e seizoen

Naast de trailer onthulde Netflix ook dat het laatste seizoen in twee delen beschikbaar wordt gesteld. Het eerste deel is te bekijken vanaf 25 oktober a.s. en het tweede vanaf 31 januari 2020.

Een sitcom-acteur met een paardenkop
BoJack Horseman is en gaat over een sitcom-acteur uit de jaren '90 die ook een paard is… Will Arnett spreekt de stem in van het titulaire personage. Naast Arnett horen we in de serie ook de stemmen van Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Thompkins en Aaron Paul.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ghost Rider'-acteur over abrupt schrappen van zijn Marvel-serie
Series / Nieuws

'Ghost Rider'-acteur over abrupt schrappen van zijn Marvel-serie

Geen Ghost Rider-serie in 2020.

Voor 2020 stond een soloserie rond het Marvel-peronage Robbie Reyes / Ghost Rider gepland. Deze gaat er echter niet komen. Eerder deze week onthulden Marvel Entertainment en Hulu dat "creatieve meningsverschillen" de verdere ontwikkeling in de weg staat.

Acteur Gabriel Luna, die in de ABC/Marvel-marvelserie Agents of S.H.I.E.L.D. het personage al een paar keer speelde, heeft nu gereageerd op het cancelen, via Instagram.

Bekijk op instagram


Lees ook: Stekker uit Marvel-serie 'Ghost Rider'

Diep teleurgesteld
"Aan iedereen die van Robbie en Ghost Rider houdt, BEDANKT. Ik heb de tijd van mijn leven gehad om die twee jongens te spelen en ik was klaar om los te gaan op de nieuwe show. Het nieuws was verrassend, maar ik heb altijd al geweten dat dit de aard van de business is," aldus Luna die vervolgens schrijft dat niets zeker is.

De vraag is nu wat Marvel voor plannen heeft met het personage. Komt Ghost Rider misschien echt naar het Marvel Cinematic Universe? Mogelijk middels een nieuwe Disney+ serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen