Oude bekende terug voor derde 'Walking Dead'-serie

Oude bekende terug voor derde 'Walking Dead'-serie

Michael Cudlitz gaat weer regisseren!

Jim Pedd, 29 september 2019 om 19:15

Acteur Michael Cudlitz, die te zien was als Abraham Ford in The Walking Dead, keert terug naar de franchise. Nadat hij in het negende seizoen van de serie debuteerde als regisseur, gaat hij nu ook afleveringen van de tweede spin-off serie regisseren.
Dat bevestigt Chief Content Officer Scott Gimple tijdens een interview met vakblad Variety. Cudlitz debuteerde als regisseur met de aflevering Stradivarius in het negende seizoen van The Walking Dead en mag dat ook in het tiende seizoen doen. Daarnaast gaat hij aan de slag voor de spin-off die nu in de maak is.

Monument
De derde serie in de franchise is deze zomer begonnen met de opnames. Veel is er nog niet bekend, al is het uitgangspunt wel al duidelijk. De boel draait om een stel tieners die opgegroeid zijn in de wereld vol zombies. Zij hebben een veilig leven gehad en laten alles achter om een gevaarlijke queeste te ondernemen. Sommige kinderen worden helden, anderen slechteriken.

Ook is er al een boel materiaal gelekt rond een set waar we een vliegtuig op zagen liggen. Dat schijnt de opening te zijn van de serie, die in de lente van 2020 te zien is op AMC.

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, Monument, Scott Gimple, Michael Cudlitz

Populair nieuws