'The Walking Dead' krijgt showdown Carol vs Alpha

'The Walking Dead' krijgt showdown Carol vs Alpha

Dat kan nog een behoorlijk harde strijd worden.

Jim Pedd, 30 september 2019 om 06:00

The Walking Dead krijgt mogelijk een interessante confrontatie straks. Het is volgens producent en regisseur Greg Nicotero “heel waarschijnlijk” dat Carol (Melissa McBride) straks lijnrecht tegenover Alpha (Samantha Morton) komt te staan op het strijdtoneel.
Dat is niet heel gek, aangezien Carol nog een appeltje te schillen heeft met de kwaadaardige leider van de Whisperers. Ze heeft immers haar zoon gedood. “Carol kennende, is een strijd heel waarschijnlijk,” vertelde Nicotero aan de site TVline. “Ze houdt er niet van om dingen maar gewoon te moeten accepteren.” En dus heeft ze een “wrok” dat ze koestert voor de schurk.

Lees ook: Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Grote strijd
Het tiende seizoen van de serie speelt zich een paar maanden na de gebeurtenissen in het negende seizoen af. De overlevenden durfden tijdens de extreme winter het gebied van de Whisperers te betreden en moesten dat met heel wat doden bekopen. En dat roept op tot wraak. En dus organiseren de groepen zich nu als milities en bereiden ze zich voor op een gewapende en vermoedelijk onvermijdelijke strijd.

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Maar het lijkt erop dat het winnen van de Whisperers niet heel eenvoudig gaat worden, aangezien die een gigantische horde Walkers achter zich hebben. De vraag wat ze moeten doen en de angst die daaruit voortkomt, zal de gemeenschappen infecteren en voedingsbodem vormen voor paranoia, propaganda, geheime plannen en onderlinge strijd, waarbij zij als individuen en gemeenschappen behoorlijk op de proef worden gesteld.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Melissa McBride, Samantha Morton, Greg Nicotero

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws