Afscheid Michonne 'The Walking Dead' wordt waardig

Afscheid Michonne 'The Walking Dead' wordt waardig

Het afscheid van de heldin is op dezelfde manier benaderd als dat van Rick Grimes.

Jim Pedd, 29 september 2019 om 18:09

Scott Gimple is sinds jaar en dag chief content officer van de hele Walking Dead-franchise. Hij vertelde dat Danai Gurira’s Michonne een waardig afscheid krijgt in het tiende seizoen van de serie. Na acht seizoenen vond Gurira het namelijk tijd voor een nieuwe stap in haar carrière en neemt ze afscheid van de franchise.
“Het is een van de belangrijkste verhalen die we dit seizoen vertellen,” aldus Gimple over het tiende seizoen van The Walking Dead en het naderende afscheid van Michonne. “Danai is een goede schrijfster en dus houdt ze me altijd eerlijk. De druk om mensen niet teleur te stellen, is wat ons allemaal scherp houdt. We willen cast en crew niet teleurstellen, maar ook verhalen vertellen die de moeite en de tijd die het kost waard zijn; dus dit ongelofelijke verhaal voor haar laatste seizoen is een zegen.”

Lees ook: Klassiek horrorgevoel terug in 'The Walking Dead' seizoen 10

Belangrijk moment
Het afscheid van Michonne is belangrijk in de serie. Showrunner Angela Kang vertelde dat het moment op dezelfde manier benadert wordt als het vertrek van Rick Grimes ergens halverwege het negende seizoen. Hoe we afscheid van haar nemen is niet zeker, mogelijk is het ook niet definitief.

Het gerucht gaat namelijk dat Michonne een rol krijgt in de aanstaande filmreeks rond Rick. Vanaf 6 oktober is TWD weer te zien.

Lees ook: Vertrek bij 'The Walking Dead' valt Danai Gurira zwaar

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, Michonne, Danai Gurira, Scott GImple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws