search

Ons nieuws van maandag 30 september 2019

'Pretty Little Liars'-spinoff na 1 seizoen alweer geschrapt
Series / Nieuws

'Pretty Little Liars'-spinoff na 1 seizoen alweer geschrapt

De spinoff kon de vooropgestelde verwachtingen niet waarmaken...

De verwachtingen waren hooggespannen toen bekend raakte dat er een spinoff zou verschijnen van de populaire serie Pretty Little Liars. Het eerste seizoen van The Perfectionists verscheen eerder dit jaar en bestond in totaal uit 10 afleveringen. Het succes dat werd verwacht bleef echter uit waardoor Freeform nu meteen een drastische beslissing heeft genomen.

Freeform maakte de productie van de spinoff bekend in mei 2018, ongeveer een jaar nadat het zevende seizoen van Pretty Little Liars was afgelopen. De spinoff zou de focus gaan leggen op Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal die ondertussen volwassen waren geworden en aan de slag zijn gegaan bij een universiteit. Bovendien zou de reeks ook nog een groep studenten volgen die les volgen aan diezelfde universiteit.

Geen succes
Al snel werd duidelijk dat The Perfectionists (misschien enigszins verrassend) niet het publiek vonden dat Pretty Little Liars op de kaart heeft gezet. Na één week klokte het nieuwe project dan ook af op minder dan 600.000 kijkers (inclusief uitgesteld kijken). Om maar even te zeggen hoe groot het contrast met de oorspronkelijke serie wel niet was, het laatste seizoen van Pretty Little Liars was goed voor gemiddeld 2 miljoen kijkers per aflevering (inclusief uitgesteld kijken binnen 7 dagen).

Ondanks het feit dat Freeform duidelijk grote verwachtingen had voor de spinoff zijn deze dus nooit echt ingelost kunnen worden. Het resultaat is dat na slechts één seizoen deze serie het al voor bekeken moet houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' vanaf nu te bekijken via Netflix!
Series / Nieuws

'South Park' vanaf nu te bekijken via Netflix!

De afleveringen zijn ook nog eens beschikbaar in 4K...

Het is relatief goed mogelijk om bij te houden welke series er op een zeker ogenblik op Netflix zullen verschijnen. Zo nu en dan weet de streamingdienst echter toch nog eens te verrassen. Zo stonden enkele dagen geleden plots 6 seizoenen van de populaire reeks South Park op Netflix.

Ondanks het feit dat de listing van South Park bij Netflix voor de fans natuurlijk fantastisch nieuws is moet het wel gezegd dat er een vrij rare selectie is gemaakt. Zo werd er voor gekozen om het eerste seizoen van de reeks online te zetten, maar ontbreken alle andere tot aan seizoen 16. Seizoenen 16 tot en met 19 staan wel in hun geheel online. Bovendien is er ook nog een speciaal best-of seizoen opgenomen in het aanbod. Het betreft hier een speciaal seizoen bestaan uit 21 afleveringen die weggeplukt blijken te zijn uit de seizoenen 3 tot en met 13.

Lees ook: Is het einde van 'South Park' al in zicht: de makers geven antwoord

Comedy Central
Veel mensen stellen zich ondertussen vragen bij de reden waarom Netflix er precies voor heeft gekozen om de rechten op South Park aan te kopen. In Nederland is de reeks namelijk uiteraard ook te bekijken bij Comedy Central. Dat is inderdaad juist, maar dat geldt lang niet voor alle Europese landen. Om het nu overal in Europa voor fans mogelijk te maken om South Park te bekijken heeft Netflix aldus de keuze gemaakt om de streamingrechten voor de reeks aan te kopen.

De listing van South Park op Netflix is al de tweede keer goed nieuws voor fans van de serie in slechts één week tijd. Eerder werd namelijk door Trey Parker en Matt Stone, de bedenkers van de reeks, aangekondigd dat ze van plan zijn om nog zeker drie jaar verder te gaan. Ook hun contract werd inmiddels met drie jaar verlengd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batwoman'-actrice Ruby Rose raakte zwaargewond
Series / Nieuws

'Batwoman'-actrice Ruby Rose raakte zwaargewond

De actrice liep het risico verlamd te raken.

Batwoman-actrice Ruby Rose onthulde dat ze een paar maanden geleden een spoedoperatie moest ondergaan. Fans zagen enkele maanden geleden al dat Rose een nieuw litteken op haar rug had, maar daar vertelde ze lang niks voer. Tot nu dan.

Actrice Ruby Rose maakte op Instagram bekend dat ze het risico liep om verlamd te raken. Ze ondernam een aantal stunts die haar personage moest doen zelf en raakte daarbij gewond. Twee ruggenwervels waren verschoven en ze liep het risico dat die haar ruggenmerg zouden doorsnijden. Ze kon haar armen niet meer voelen, had chronische pijn en besloot daarom een operatie te ondergaan. Vanuit het idee dat ze graag wil dat mensen kunnen zien hoe zoiets werkt, besloot Rose de boel op te laten nemen. Precies dat plaatste ze ook op Instagram:

Bekijk op instagram


Waar Rose precies gewond is geraakt liet ze niet weten. Het zou kunnen dat de problemen plaatsvonden tijdens de opnames van haar serie Batwoman, een nieuwe Arrowverse-serie waarin ze de hoofdrol speelt. Tegelijk zou het ook met een andere film of serie te maken kunnen hebben. Rose was onder meer te zien in de films The Meg en John Wick, waar ze zelf veel van haar stunts deed. In hoeverre dit invloed heeft op haar rol in Batwoman of het Arrowverse in bredere zin is niet bekend.

Lees ook: 'Batwoman' lijkt tragisch verhaal te krijgen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Saturday Night Live' neemt 'Downton Abbey' flink op de hak
Series / Celebrity

'Saturday Night Live' neemt 'Downton Abbey' flink op de hak

Voor de opening van het nieuwe seizoen gaat 'SNL' los met een parodie op de keurige Britse serie en film 'Downton Abbey'.

De Britse serie Downton Abbey heeft al veel tv-shows geïnspireerd voor parodieën. The Tonight Show met Jimmy Fallon en The Colbert Report gingen Saturday Night Live onder andere voor.

Voor de seizoensopening van SNL keert Downton Abbey terug bij de première uitzending als parodie. In de eerste aflevering van de serie, bespotte de parodie de nieuwe film van Donwton Abbey met een neptrailer. In de hoofdrollen waren te zien Cecily Strong als Lady Mary, Kate McKinnon als Violet, Beck Bennett als Carson en nieuw cast-lid Chloe Fineman als Lady Edith.

Lees ook: Cast Downton Abbey: "Nieuw seizoen is te veel van het goede"

"De geliefde televisieshow is nu een speelfilm en gaat vooral over schoonmaken", plaagt de trailer. Om eerlijk te zijn, besteedt Downton Abbey ook veel tijd aan de huishoudelijke voorbereidingen voor een koninklijk bezoek aan het landhuis. "Was de inzet van de show altijd al zo laag?" aldus een nep-criticus in de parodie van SNL.

Veel fans van de tv-serie gaan naar de bioscoop om te zien hoe het verder gaat met het reilen en zeilen op het landgoed en hun geliefde karakters. Voor het grotere publiek is het een kans om parodie en satire te schrijven over de deftige Britse bezigheden.

Voor Saturday Night Live is dit al het 45e seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ian McDiarmid is nu Palpatine in 'Star Wars Rebels'
Series / Nieuws

Ian McDiarmid is nu Palpatine in 'Star Wars Rebels'

Eerder nam oudgediende Sam Witwer zijn tekst op.

In Star Wars: The Rise of Skywalker kruipt acteur Ian McDiarmid weer in de huid van Emperor Palpatine. Een fan merkte op dat de acteur nu ook tekst heeft opgenomen voor de serie Star Wars Rebels en een deel van het werk van Sam Witwer vervangt.

Eerder nam McDiarmid al tekst op voor het vierde seizoen van de serie, maar hij verzorgde niet alle tekst. Uiteindelijk nam Sam Witwer een groot deel voor zijn rekening, zoals hij al een decennium doet in de franchise. Dat werk is nu echter deels ongedaan gemaakt.

Lees ook: Trailer laatste afleveringen 'Star Wars Rebels'

Opnieuw opgenomen
Een gebruiker van Reddit, darthzepp, merkte op dat de aflevering The Siege of Lothal deels veranderd is. Witwers werk als Palpatine is vervangen door nieuw opgenomen tekst van Diarmid, die nu ook op de aftiteling te zien is. Overigens debuteerde Witwer in de gamereeks Star Wars: The Force Unleashed als Palpatine en sprak hij ook meermaals de stem van Darth Maul in.

Lees ook: Emperor Palpatine in 'Star Wars Rebels' seizoen 4?

Star Wars Rebels begon in 2014 en laat de avonturen van de bemanning van de Ghost zien, in de jaren voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope. Het Keizerrijk heerst over het sterrenstelsel, maar langzamaaan ontstaat er verzet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'
Series / Nieuws

Nieuwe details Netflix-serie 'The Witcher'

Ciri is een felle, charismatische jonge vrouw.

Het is nog steeds niet zeker wanneer Netflix-serie The Witcher te zien is. Desalniettemin koesteren fans hoge verwachtingen, vooral omdat de serie zich niet baseert op de games van CD Projekt Red, maar op de boeken. Dat heeft ook gevolgen voor de personages.

Een van die personages is Ciri, de dame die gespeeld wordt door Freya Allan. Regisseur Marc Jobst, die de afgelopen jaren meewerkte aan meerdere Netflix-series, vertelde wat we mogen verwachten van Allan als Ciri: "Ze is lumineus. Jong, fel, charismatisch en met de aanwezigheid en kracht van een oude ziel."

Lees ook: Nieuwe foto 'The Witcher' is onheilspellend

Heel koppig
In een eerder interview vertelde actrice Allan dat haar personage vooral heel koppig is. "Ciri is de prinses van Cintra. Ze is heel fel en koppig, maar is ook haar hele leven al beschermd door dezelfde mensen, is altijd al omringd door dezelfde mensen, bevond zich in dezelfde omgeving en is daardoor ook heel onschuldig en naïef. Ze heeft de echte wereld nooit kunnen ervaren. Haar idee van de echte wereld is dat ze de straten op gaat, zich vermomd als een jongen en op straat speelt. Ze heeft dus nooit gezien hoe bruut de wereld kan zijn. Dat is wat ze ervaart."

Lees ook: Releasedatum Netflix-serie 'The Witcher' bekend?!

Dat is dan ook een van de zaken waar The Witcher om draait. Centraal staat namelijk Geralt of Rivia (Henry Cavill), die Ciri moet beschermen. Mogelijk in december al te zien op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Twaalfde en laatste seizoen van 'The Big Bang Theory'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Twaalfde en laatste seizoen van 'The Big Bang Theory'!

Het twaalfde en laatste seizoen is vanaf 1 oktober te bekijken...

Enkele maanden geleden verraste Netflix vriend en vijand door plots 11 seizoenen van The Big Bang Theory online te plaatsen. Het twaalfde en laatste seizoen ontbrak toen nog, maar daar komt morgen, dinsdag 1 oktober 2019 verandering in.

Toen Netflix de eerste elf seizoenen van The Big Bang Theory online plaatste stelden menig aantal fans zich meteen de vraag of en vooral wanneer het twaalfde seizoen zou verschijnen op de populaire streamingdienst. Ondanks het feit dat we nog even geduld hebben moeten koesteren is het wachten nu zo goed als voorbij!

Lees ook: Netflix zet onverwachts 11 seizoenen 'The Big Bang Theory' online!

Razend populair
The Big Bang Theory mag zich met gepaste trots één van de populairste series ooit noemen. De eerste pilot verscheen op 1 mei 2006 waarbij de laatste aflevering in de Verenigde Staten werd uitgezonden eind mei van dit jaar. Daarmee komt voor CBS een einde aan een belangrijk tijdperk.

Door de jaren heen kon The Big Bang Theory blijvend rekenen op een trouwe schare fans. Ondanks het feit dat enkele latere seizoenen minder goed scoorden in vergelijking met de eerste bleef de populariteit van de reeks aanzienlijk. Dit blijkt eveneens uit de scores op gespecialiseerde websites.

Op IMDB kan The Big Bang Theory bijvoorbeeld rekenen op een totale score van 8,1/10. Ook op Rotten Tomatoes valt eenzelfde score op te merken. Kijk jij ook al enige tijd uit naar het finale seizoen van deze populaire CBS-reeks? Dan is het wachten nu eindelijk voorbij! Het twaalfde en laatste seizoen is vanaf morgen, dinsdag 1 oktober 2019 te bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
S3 'Star Trek: Discovery' kijkt naar lot Federation
Series / Nieuws

S3 'Star Trek: Discovery' kijkt naar lot Federation

Bestaat de United Federation of Planets straks nog wel?

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery eindigde met een grote schok. De crew van de Discovery moest noodgedwongen vooruit in de tijd springen en eindigde maar liefst 930 jaar in de toekomst. Het derde seizoen speelt zich daarmee 930 jaar in de toekomst af, in het jaar 3187.

Dat is verder in de toekomst van welke andere Trek-serie dan ook. Dat is interessant, want het ruimteschip heeft geen kapitein die aangesteld is door Starfleet (al is Saru waarnemend kapitein en zou hij zomaar definitief de kapitein kunnen worden). Acteur Doug Jones, die de rol van Saru speelt, onthulde wat details over het nieuwe seizoen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' laat een optimistische toekomst zien

Toekomst Federation
In het derde seizoen van de serie leren we meer over het lot van de United Federation of Planets. Contact met de Federation zou ook de rol van Saru aan boord van de Discovery kunnen veranderen. "We sprongen eind vorig seizoen de toekomst in. Dat is natuurlijk heel wat, want daarmee zijn we gegaan waar nooit eerder iemand is geweest," aldus Jones.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' eind 2020 pas verder?

"Dus we gaan zien wat er in de toekomst gebeurt. Ik ben een commandant, maar ook waarnemend kapitein op het schip, omdat we al onze kapiteins nu kwijt zijn. Dus ik neem het schip over, en houd ik dan de plek van kapitein vast? Of geef ik die positie weg aan een andere Federation/Starfleet-kapitein in de toekomst? Dat zoeken we allemaal uit als we er zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend: trailers voor twee 'War of the Worlds'-series!
Series / Trailer

Opvallend: trailers voor twee 'War of the Worlds'-series!

Veel actie in deze nieuwe verfilmingen.

In 2005 was er nog een moderne verfilming van het bekende boek 'War of the Worlds' van H. G. Wells, geregisseerd door Steven Spielberg en met onder meer Tom Cruise. Nu komt er een grootse tv-serie van de BBC én een van FOX!

BCC-serie The War of the Worlds!
Hieronder zie je voor beide series de eerste trailers. De eerste is de serie van de BBC en dit lijkt een driedelige miniserie te worden met rollen voor onder meer Eleanor Tomlinson, Rafe Spall, Rupert Graves en Robert Carlyle. De serie speelt zich af tijdens het Edwardiaans tijdperk en verschijnt later dit jaar op BBC One.



FOX-serie War of the Worlds!
Ook FOX komt met een serie gebaseerd op het verhaal waarin de aarde wordt aangevallen door een onbekend buitenaards voertuig op grote poten. Deze serie speelt zich af in het hedendaagse Europa. Er zijn rollen voor onder meer Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Daisy Edgar Jones en Stéphane Caillard. Er verschijnen acht afleveringen en vanaf 3 november is de serie te zien op de Nederlandse FOX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer speelt de derde 'Walking Dead'-serie zich af?
Series / Nieuws

Wanneer speelt de derde 'Walking Dead'-serie zich af?

Eindelijk horen we wat meer over de serie.

Actrice Nico Tortorella, die de hoofdrol speelt in de tweede spin-off van The Walking Dead, vertelt dat de serie zich een decennium na de uitbraak van het zombievirus afspeelt. Ook vertelde de acteur iets over zijn personage en waar de serie om zal draaien.

"Zijn naam is Felix en hij is heel erg de beschermheer van een jongere generatie," vertelde Tortorella over zijn personage tegenover de Chicago Tribune. "De serie focust zich op een jongere generatie mensen, tien jaar na de apocalypse, en ik ben soort van de vader die de leiding heeft."

Lees ook: Oude bekende terug voor derde 'Walking Dead'-serie

Monument
De serie heeft als werktitel Monument en nog geen formele titel. Dankzij dit statement van Tortorella, weten we dat de show zich tegelijk met moederserie The Walking Dead afspeelt. Sinds die serie in het negende seizoen een tijdsprong maakte, speelt die zich namelijk ruwweg in het tiende jaar na de apocalypse af.

Lees ook: Meer beelden vliegtuigcrash 'The Walking Dead'

In deze derde serie volgen we een groepje jongeren die opgegroeid zijn in een veilige wereld, maar door een nog onbekende gebeurtenis, de buitenwereld in moeten trekken. Daarbij worden ze achtervolgd door volwassenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan'-serie met Ewan McGregor vindt regisseur en schrijver!
Series / Nieuws

'Obi-Wan'-serie met Ewan McGregor vindt regisseur en schrijver!

De serie krijgt snel vorm.

De serie die Lucasfilm in de maak heeft voor Disney+ rond Obi-Wan Kenobi begint langzaam vorm te krijgen. Niet alleen is er een regisseur gevonden, maar ook hebben we een nieuwe scenarist. Niemand minder dan Hossein Amini zal de nieuwe avonturen van Obi-Wan vorm gaan geven.

Hossein Amini werkt samen met regisseur Deborah Chow en Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aan de serie en is ook meteen uitvoerend producent gemaakt. Amini schreef eerder het script van de cultfilm Drive en bedacht TNT-serie The Alienist. Nu zal hij dus samenwerken met Chow om de serie vorm te geven die zich acht jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith afspeelt.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi': 8 jaar na 'Revenge of the Sith'

Heel veel series
Er zit nog heel veel aan te komen in de Star Wars-franchise. 12 november wordt de eerste live-action serie in de geschiedenis van de franchise gelanceerd; The Mandalorian genaamd. Daarna is het tijd voor een spin-off van film Rogue One die draait om de spion Cassian Andor en dan hiervoor tijd.

Lees ook: Obi-Wan Kenobi-serie al in 2021 te zien?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' krijgt heel ander 6e seizoen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt heel ander 6e seizoen

Dit komende seizoen gooit de boel over een andere boeg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead duikt diep in de levens van de overlevenden, nadat ze gedwongen gescheiden werden in de finale van het vijfde seizoen van de serie. Het zesde seizoen zal daarmee nog eens behoorlijk anders kunnen worden dan voorgaande reeksen van de AMC-serie.

"Waar we heel erg naar uitkijken in het zesde seizoen, is het feit dat iedereen opgesplitst is en dat Ginny verteld heeft dat ze heel wat nederzettingen onder zich heeft. Ze is als een kolonisator," vertelde showrunner Andrew Chambliss aan Entertainment Weekly. "Ze is iemand die deze nederzettingen als een franchise behandelt; ze komt langs, repareert de boel en neemt dan de controle over. Dat betekent dat we een heleboel verschillende plekken en heel veel verschillende smaken gaan zien. En daar kunnen we diep, heel diep in duiken met onze personages."

Lees ook: Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Uitbreiding franchise
De Walking Dead-franchise wordt de komende jaren alleen maar groter, wellicht zelfs zo groot dat er straks elke week een nieuwe aflevering in een van de series verschijnt. Komende zondag begint in de Verenigde Staten in elk geval het tiende seizoen van moederserie The Walking Dead.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt verrassende nieuwe personages

Daarnaast lanceert men volgend jaar april de derde serie, die nu onder werktitel Monument gemaakt wordt. Verder zijn er ook nog minstens drie bioscoopfilms op weg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit was de rol van de negende Doctor in special 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Dit was de rol van de negende Doctor in special 'Doctor Who'

Nieuws over de special van enige tijd geleden.

Er zijn een paar afleveringen van BBC-serie Doctor Who die je niet snel zal vergeten als fan. Een daarvan is The Day of the Doctor, een special die uitkwam ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de franchise. Helaas ontbrak daar een persoon in: de negende Doctor, gespeeld door Christopher Eccleston.

Het heeft lang geduurd, maar vandaag horen we van Screen Rant hoe Eccleston in het oorspronkelijke plan voor de special een rol zou hebben gekregen. Die blijkt heel erg groot te zijn geweest.

Lees ook: Bijna kwam er een geweldige 'Doctor Who'-reünie

De War Doctor
Toen de serie weer verder ging, zagen we de negende Doctor, eentje die nogal getraumatiseerd bleek te zijn door gebeurtenissen in het verleden. Volgens Screen Rant zat het verschil ook hierin. Fans kregen de War Doctor te zien in de special, gespeeld door John Hurt. Maar nu blijkt dat de negende Doctor eigenlijk die rol had moeten hebben.

Lees ook: Komen klassieke schurken terug in 'Doctor Who' seizoen 12?

In de special hadden we te zien gekregen dat de negende Doctor om moet gaan met een nieuw lijf, maar zien we ook hoe hij zich verhoudt tot andere doctoren zonder dat hij Rose Tyler kent. Dat is interessant, want het had ook gevolgen voor the Moment, dat zo belangrijk was in de aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het schip van 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Dit is het schip van 'The Mandalorian'!

Weer een nieuw beeld van de Star Wars-serie.

Nog maar een kleine anderhalve maand en dan is Star Wars-serie The Mandalorian te streamen op Disney+. Niet helemaal, want we gaan gewoon elke week een nieuwe aflevering krijgen. Maar hij is er bijna en dus druppelen langzaam details naar buiten.

Vandaag hebben we een foto van het schip van de Mandalorian en horen we wat details. Het ruimteschip van de Mandalorian heet de Razor Crest en is gestileerd naar het personage zelf. Er is ruimte voor de piloot, zijn wapens en alle hulpmiddelen die hij meeneemt om zijn jachtobject mee te krijgen, of dat nou dood of levend is.

Lees ook: Zit Bryce Dallas Howard in 'The Mandalorian'?

Korte synopsis
De serie heeft al een korte synopsis gekregen:
Na de verhalen van Jango en Boba Fett, staat er nog een krijger op in het Star Wars-universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. We volgen een eenzame premiejager in de uithoeken van het universum, ver weg van de autoriteit van de New Republic.
Vanaf 12 november is er elke week een nieuwe aflevering te zien.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' verkent oorsprong First Order
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt showdown Carol vs Alpha
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt showdown Carol vs Alpha

Dat kan nog een behoorlijk harde strijd worden.

The Walking Dead krijgt mogelijk een interessante confrontatie straks. Het is volgens producent en regisseur Greg Nicotero "heel waarschijnlijk" dat Carol (Melissa McBride) straks lijnrecht tegenover Alpha (Samantha Morton) komt te staan op het strijdtoneel.

Dat is niet heel gek, aangezien Carol nog een appeltje te schillen heeft met de kwaadaardige leider van de Whisperers. Ze heeft immers haar zoon gedood. "Carol kennende, is een strijd heel waarschijnlijk," vertelde Nicotero aan de site TVline. "Ze houdt er niet van om dingen maar gewoon te moeten accepteren." En dus heeft ze een "wrok" dat ze koestert voor de schurk.

Lees ook: Gaat 'The Walking Dead' nog 3 jaar door?

Grote strijd
Het tiende seizoen van de serie speelt zich een paar maanden na de gebeurtenissen in het negende seizoen af. De overlevenden durfden tijdens de extreme winter het gebied van de Whisperers te betreden en moesten dat met heel wat doden bekopen. En dat roept op tot wraak. En dus organiseren de groepen zich nu als milities en bereiden ze zich voor op een gewapende en vermoedelijk onvermijdelijke strijd.

Lees ook: Grote verrassing 'The Walking Dead' seizoen 10 al onthuld?

Maar het lijkt erop dat het winnen van de Whisperers niet heel eenvoudig gaat worden, aangezien die een gigantische horde Walkers achter zich hebben. De vraag wat ze moeten doen en de angst die daaruit voortkomt, zal de gemeenschappen infecteren en voedingsbodem vormen voor paranoia, propaganda, geheime plannen en onderlinge strijd, waarbij zij als individuen en gemeenschappen behoorlijk op de proef worden gesteld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.