'Fear the Walking Dead' krijgt heel ander 6e seizoen

Fear the Walking Dead krijgt heel ander 6e seizoen

Dit komende seizoen gooit de boel over een andere boeg.

Jim Pedd, 30 september 2019 om 09:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead duikt diep in de levens van de overlevenden, nadat ze gedwongen gescheiden werden in de finale van het vijfde seizoen van de serie. Het zesde seizoen zal daarmee nog eens behoorlijk anders kunnen worden dan voorgaande reeksen van de AMC-serie.
“Waar we heel erg naar uitkijken in het zesde seizoen, is het feit dat iedereen opgesplitst is en dat Ginny verteld heeft dat ze heel wat nederzettingen onder zich heeft. Ze is als een kolonisator,” vertelde showrunner Andrew Chambliss aan Entertainment Weekly. “Ze is iemand die deze nederzettingen als een franchise behandelt; ze komt langs, repareert de boel en neemt dan de controle over. Dat betekent dat we een heleboel verschillende plekken en heel veel verschillende smaken gaan zien. En daar kunnen we diep, heel diep in duiken met onze personages.”

Lees ook: Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Uitbreiding franchise
De Walking Dead-franchise wordt de komende jaren alleen maar groter, wellicht zelfs zo groot dat er straks elke week een nieuwe aflevering in een van de series verschijnt. Komende zondag begint in de Verenigde Staten in elk geval het tiende seizoen van moederserie The Walking Dead.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt verrassende nieuwe personages

Daarnaast lanceert men volgend jaar april de derde serie, die nu onder werktitel Monument gemaakt wordt. Verder zijn er ook nog minstens drie bioscoopfilms op weg.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Andrew Chambliss

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws