Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Fans willen showrunners Fear the Walking Dead weg

Wat fans betreft, komt het oorspronkelijke team achter de AMC-dramaserie terug.

Jim Pedd, 27 september 2019 13:41

Fans van Fear the Walking Dead zijn ontevreden. Zo erg zelfs, dat ze een petitie zijn begonnen om showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg te laten vervangen. De petitie, BRINGBACKFEAR TWD op Change.org roept op het duo de laan uit te sturen.
Als het duo dan is weggestuurd, zou oorspronkelijk showrunner Dave Erickson terug moeten keren. Erickson bedacht de serie samen met franchise-bedenker Robert Kirkman. Volgens de petitie is het hersenspinsel van Erickson op een heel ander publiek gericht, waardoor het “een gigantische belediging voor de fans en voor Dave” geworden is. Dat voormalig hoofdpersoon Madison Clark ook verdween en vervangen werd door Morgan, vinden ze ook maar niks.

Lees ook: Forse kritiek op 'Fear the Walking Dead'

Negatieve reacties
Dit vijfde seizoen van de AMC-serie is ook bijzonder slecht ontvangen. Een recente aflevering was, zo luidde het oordeel van heel wat fans, niet om aan te zien. Dat soort reacties hebben we vaker gezien de laatste tijd en dus zou het zomaar kunnen dat er veranderingen aan zitten te komen.

Wel komt er een zesde seizoen, dat volgens Chambliss en Golberg een nieuwe ontwikkeling wordt ten aanzien van de vorige reeks.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt verrassende nieuwe personages

Bron: Change

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Dave Erickson, Robert Kirkman, Andrew Chambliss, Ian Goldberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws