Showrunners 'Fear the Walking Dead' willen niet weg

Showrunners Fear the Walking Dead willen niet weg

Leuk zo'n petitie, maar bereik je er iets mee?

Jim Pedd, 2 oktober 2019 08:08

Fans van Fear the Walking Dead lanceerden al een petitie om showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg te laten vervangen. Zij wilden dat het duo Dave Erickson en Robert Kirkman weer aan het roer zouden staan. Nu reageren Chambliss en Goldberg eindelijk op het commentaar.
“We vertelden het verhaal waar wij in geloven en zijn trots op wat wij gedaan hebben,” begon Chambliss. “De serie verandert continu en dat is altijd het plan geweest. Het verandert elk seizoen en elk half seizoen wel, en we zijn enthousiast over de richting waar we op gaan en veel van de zware uitdagingen die onze personages nog te wachten staan.”

Lees ook: Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Goed seizoen
Toen gevraagd werd een cijfer te geven, reageerde Goldberg met: “weet je, we zijn hard voor onszelf. Dus ik weet niet of we onszelf een cijfer moeten geven. Maar wat ik zo mooi vind aan dit seizoen, is dat we op een heel andere manier hebben kunnen zien hoe mensen omgaan met het einde van de wereld.”

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt heel ander 6e seizoen

“The Walking Dead-universum en andere tv-series die naar de apocalypse kijken, doen dat vaak vanuit een heel bleek, nihilistisch perspectief. En dat hebben we ook kunnen zien dit seizoen.”

Bron: Insider

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Dave Erickson, Robert Kirkman, Andrew Chambliss, Ian Goldberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws