Nieuw op Netflix: Een kind met bovennatuurlijke krachten in 'Raising Dion' seizoen 1

Nieuw op Netflix: 'Raising Dion' seizoen 1

De reeks is gebaseerd op het comic book verhaal van Dennis Liu...

Geoffrey Ketels, 4 oktober 2019 om 16:24

Vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 is één van de meest langverwachte nieuwe superheldenseries, namelijk Raising Dion te bekijken op Netflix. Netflix kondigde de reeks reeds aan in oktober 2017, maar het heeft dus uiteindelijk nog twee jaar geduurd vooraleer ze daadwerkelijk te bekijken is.
Raising Dion vertelt het verhaal van Nicole Reese, een moeder, maar tevens ook weduwe die op een bepaalde dag vast moet stellen dat haar zoon Dion over bovennatuurlijke krachten beschikt. Ze doet er alles aan om te achterhalen hoe het komt dat Dion deze krachten heeft, maar stelt tegelijkertijd ook alles in het werk om dit verborgen te houden voor de buitenwereld. De cast van Raising Dion bestaat buiten Alisha Wainwright en Ja'Siah Young onder meer uit Jason Ritter en Michael B. Jordan.

Dennis Liu
De reeks Raising Dion is gebaseerd op het gelijknamige comic book verhaal van Dennis Liu. Volgens menig aantal experts moet dit één van de beste nieuwe superheldenseries worden die er dit najaar op Netflix zullen verschijnen. Kan jij al niet meer wachten tot morgen om kennis te maken met deze gloednieuwe reeks? In dat geval kan je er natuurlijk nu reeds voor kiezen om even de onderstaande trailer te bekijken.


Wil je graag meer zien van Raising Dion? Dan is dat dus vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 mogelijk op Netflix!

Lees meer over: Raising Dion, Netflix, serie

Populair nieuws