Friends: Matthew Perry weigerde scène in homobar

Friends: Matthew Perry weigerde scène in homobar

De productie besloot dan maar meteen om de scène te schrappen...

Door redactie, 4 oktober 2019 om 18:44

Het lijkt acteur Matthew Perry uit Friends momenteel niet bepaald voor de wind te gaan. Privé wordt de acteur geconfronteerd met de nodige problemen terwijl er ook nog eens een pittig nieuwtje opduikt. Zo zou de acteur ooit geweigerd hebben om een bepaalde, "gevoelige" scène op te nemen voor Friends.
Recent verscheen er een boek op de markt welke luistert naar de naam 'Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era'. In dit boek, welke afkomstig is van de hand van schrijver Saul Austerlitz worden er verschillende details onthuld die zich achter de schermen van de serie Friends hebben afgespeeld. Eén van deze details gaat over een scène die moest worden ingeblikt door Perry in een homobar. De acteur had daar echter helemaal geen trek in en hield voet bij stuk. Uiteindelijk zag de productie geen andere mogelijkheid dan de scène uit de reeks te schrappen.

Lees ook: Wie is nu eigenlijk het populairste 'Friends'-personage?

Tonijnsandwiches
De scène die het personage van Perry (Chandler Bing) moest inblikken speelde zich af in een homobar. Het personage van Perry zou de bar regelmatig bezoeken omdat hij helemaal verzot is van hun... tonijnsandwiches! In de scène moest hij ongemerkt zien naar binnen te glippen, want hij wou niet dat iemand hem daar zou herkennen. Perry gaf na het lezen van het script echter aan de scène niet te zien zitten.

Als resultaat besloot de productie om de scène uit het script te halen. De reden waarom Perry het fragment niet wou inblikken is tot op vandaag niet bekend. Ook de acteur zelf houdt de lippen stijf op elkaar.

Lees ook: Reboot of reünie 'Friends' uitgesloten

Bron: Independent.co.uk

Lees meer over: Friends, serie, Matthew Perry

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws