Sexy Elizabeth Hurley in trailer 'Runaways' seizoen 3!

Elizabeth Hurley in trailer 'Runaways'!

Ze speelt de slechterik Morgan le Fay.

Bram de Groot, 6 oktober 2019 om 10:00

In december start op de Disney-dienst Hulu alweer het derde seizoen van de Marvel-serie Runaways. Hieronder zie je een teaser trailer met heel wat spectaculaire beelden en een aantal nieuwe gezichten.
Onderstaande beelden verschenen tijdens New York Comic Con en in de beelden zie je onder meer Elizabeth Hurley als de sexy slechterik Morgan le Fay. Ook zie je een blik op de cross-over met Cloak & Dagger van de zender Freeform. Tandy Bowen (Olivia Holt) en Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) komen opeens oog in oog te staan met de Runaways.


Het nieuwe seizoen begint met dat de tieners zich realiseren dat de aliens hun ouders bezitten. Ook vermoeden ze dat er eentje leeft in een van de Runaways. Het derde seizoen debuteert op 13 december op Hulu en er zijn tien afleveringen.

Seizoen 4 voor Runaways?
De vraag is of Runaways na seizoen drie terugkeert voor meer avonturen. Ondanks een goed ontvangst lijken al Marvel-series geproduceerd te gaan worden door Marvel Studios en gaat Marvel Entertainment zich vooral richten op animatieseries.Lees ook: Marvels 'Runaways' krijgt derde seizoen

Bron: Hulu

Lees meer over: Runaways, Marvel, Hulu, The Pride, Rhenzy Feliz, Lyrica Okano

Populair nieuws