Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 toont lot Federation

Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3!

Binnenkort debuteert alweer het derde seizoen.

Bram de Groot, 05-10-2019 20:45

Tijdens New York Comic Con is de eerste trailer onthuld voor het derde seizoen van Star Trek: Discovery en de beelden bewijzen dat de Federation nog weinig te melden heeft. Check de trailer hieronder, die verscheen op de officiële Twitter-pagina van Star Trek.
Het nieuwe seizoen van de serie van CBS All Access, in Nederland te volgen via Netflix, gaat bijna duizend jaar verder na het einde van het tweede seizoen. In dit seizoen valt de ontdekkingsploeg van de U.S.S. Discovery uit het wormgat en komt in een onbekende toekomst ver van het huis terecht.

Lees ook: Spock terug in 'Star Trek'?

Zo ver zijn ze nog nooit geweest. In een tijd vol onzekerheid moet de crew van de U.S.S. Discovery samen met de hulp van enkele nieuwe vrienden vechten om weer in een hoopvolle toekomst terecht te komen. Check hieronder de trailer:


Begin 2020 terug?
Er zijn rollen voor onder Sonequa Martin-Green (Commander Michael Burnham), Doug Jones (Acting Captain Commander Saru), Anthony Rapp (Lt. Commander Paul Stamets), Mary Wiseman (Ensign Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber) en David Ajala (Cleveland "Book" Booker).

Het tweede seizoen rondde in april dit jaar af en het is nog onbekend wanneer het derde seizoen start. Mogelijk is dit in januari 2020, vermoedelijk weer met 14 afleveringen.

Lees ook: S3 'Star Trek: Discovery' kijkt naar lot Federation

Bron: Star Trek

Lees meer over: Star Trek Discovery, 2018, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp

Populair nieuws