'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!

'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!

Het tiende seizoen is net begonnen.

Jim Pedd, 6 oktober 2019 om 14:57

The Walking Dead krijgt een elfde seizoen. Tijdens de New York Comic-Con heeft televisiezender AMC bekend gemaakt dat de serie volgend jaar terugkeert voor een elfde reeks. Dat betekent meteen dat er volgend jaar dus drie (!) series in de franchise te zien zijn.
De serie is afgelopen weekend weer van start gegaan en bevindt zich nu in een opmerkelijke tiende reeks. Hierin nemen we namelijk afscheid van Michonne, waarmee nog een van de hoofdpersonen van de afgelopen tien jaar uit de serie verdwijnt. Maar het wordt anders en dat is misschien wel goed.

Lees ook: Lauren Cohan terug in 'The Walking Dead' als Maggie!

Andere wereld
Volgens showrunner Angela Kang speelt de serie zich nu af in een andere fase van de apocalypse. “In deze wereld, hebben onze mensen de mogelijkheid om kogels te maken, maar of dat nou een goede manier is om met grondstoffen en tijd om te gaan? Aangezien je meestal met zombies te maken hebt, wil je iets dat herbruikbaar is en dat je in je hand hebt. Iets zwaars, maar ook iets stils. Kogels trekken meer zombies. En dus hebben onze mensen geleerd meer als een geheel te vechten.”

De serie draait in het tiende seizoen om de oorlog tussen de Whisperers, geleid door Alpha, en onze helden.

Lees ook: Beginscène 'The Walking Dead' seizoen 10 onthuld!

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, ANgela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws