search
Eerste trailer derde 'Walking Dead'-serie!
Series / Trailer

Eerste trailer derde 'Walking Dead'-serie!

De wereld van de apocalypse wordt nog een interessante.

Zondag begon The Walking Dead met zijn tiende seizoen. Daarnaast rondde Fear the Walking Dead zijn vijfde seizoen af. Beiden gaan sowieso volgend jaar verder met respectievelijk een elfde en een zesde seizoen. Nu is er ook een trailer voor de derde serie die volgend jaar te zien is in de franchise.

Helaas heeft de serie nog altijd geen titel gekregen, maar AMC laat in elk geval weten dat de show zich afspeelt in 2020. Dat in een heel andere wereld dan we tot nu toe kenden van de door zombies overrompelde planeet. We zien namelijk de levens van personages die opgegroeid zijn in een nieuwe wereld, maar ook op een veilige plek. Zij vertrekken naar de buitenwereld en dat heeft gevolgen.



Er is natuurlijk wel een synopsis van de serie, die in de lente van 2020 begint. Deze derde toevoeging aan de franchise draait om twee jonge vrouwelijke protagonisten en richt zich op de eerste generatie die opgroeit in de wereld van de apocalypse. Sommigen worden helden. Sommigen worden vijanden. Maar uiteindelijk zullen ze allemaal veranderen. Volwassen en vast in hun identiteiten: goed en kwaad.

Lees ook: Hoofdpersonen bekend 3e 'Walking Dead'-serie!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen