Eerste trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' seizoen 2!

1e trailer Netflix hitserie 'Lost in Space' S2!

Netflix onthult eerste beelden uit seizoen twee.

Bram de Groot, 7 oktober 2019 om 10:58

In 2018 verscheen het eerste seizoen van Lost in Space op de betaalzender Netflix. De hervertelling van de gelijknamige serie uit 1965 werd redelijk ontvangen en kreeg al snel groen licht voor een tweede seizoen. De eerste beelden zijn nu een feit.
Tijdens de New York Comic-Con panel heeft Netflix de eerste trailer onthuld voor de sciencefictionserie die de titel Lost in Space 2 krijgt. Check de beelden hieronder!


Dertig jaar in de toekomst
De serie van showrunner Zack Estrin speelt zich 30 jaar in de toekomst af, als de mensheid al kolonies heeft op andere planeten. Het gezin Robinson is één van de gelukkigen die dit als eerste mogen ondernemen. Op weg naar hun nieuwe huis belandden ze vele lichtjaren van hun bestemming en hebben ze vele avonturen.

Twee belangrijke rollen zijn voor Toby Stephens als John Robinson en Molly Parker als Maureen Robinson, met hun drie kinderen gespeeld door Taylor Russell als Judy, Mina Sundwall als Penny en Max Jenkins als Will Robinson. Vanaf 24 december staan de nieuwe afleveringen online op Netflix!

Lees ook: Bekijk de title sequence van 'Lost in Space'

Bron: Netflix

Lees meer over: Lost in Space, Trailer, Netflix, Neil Marshall, Toby Stephens, Molly Parker, Max Jenkins

Populair nieuws