Hoofdpersonen bekend 3e 'Walking Dead'-serie!

Hoofdpersonen bekend 3e 'Walking Dead'-serie!

Dit zijn de personages die we vanaf volgende lente kunnen volgen!

Jim Pedd, 5 oktober 2019 om 18:54

Wie zijn nou eigenlijk de hoofdpersonen van de derde Walking Dead-serie, die binnenkort te zien zal zijn? AMC vertelt ons straks het verhaal van de eerste kinderen die geboren zijn in de wereld met zombies. De boel speelt zich tien jaar na het einde van de wereld af.
Variety meldt dat Hope, een van de twee vrouwelijke hoofdpersonen, “een goedhartige regelbreker die in het moment leeft is. Ze is likable en grappig naar andere mensen toe, maar diep van binnen is ze ongelukkig.” Ze schijnt ook goede vrienden te zijn met Huck, over wie we nog weinig hebben gehoord.

Lees ook: Bekijk de eerste foto's nieuwe 'Walking Dead'-spinoff!

Meer personages
Er zijn nog meer personages: Elton bijvoorbeeld, die omschreven wordt als een oude ziel met een vriendelijke grondslag die “klein voor zijn leeftijd” is. Maar zijn formaat zegt niks, want hij heeft een zwarte band in karate. Verder zullen we Silas volgen, een personage dat juist “groot voor zijn leeftijd” is. Silas heeft er een hekel aan dat hij andere mensen bang maakt. En dan volgen we nog Leo Bennett, een familieman en gerespecteerd professor die zijn leven riskeert voor de mensen waar hij dol op is.

De tiendelige serie zal in de lente van 2020 te zien zijn.

Lees ook: Wanneer speelt de derde 'Walking Dead'-serie zich af?

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Spinoff

Populair nieuws