Will Riker terug op foto 'Star Trek: Picard'!

Will Riker terug op foto 'Star Trek: Picard'!

Na achttien jaar zien we het personage weer eens.

Jim Pedd, 6 oktober 2019 om 18:25

In Star Trek: Picard keren diverse oudgedienden van de franchise terug. Centraal staat natuurlijk Patrick Stewart als Jean-Luc Picard, maar we zien ook andere personages uit het verleden. Denk aan Data, Seven of Nine, Deanna Troi en natuurlijk ook Will Riker. Van die laatste is nu een foto vrijgegeven.
Tijdens de New York Comic-Con maakten Amazon en CBS bekend dat de serie op 23 januari van start gaat. Daarna is elke week op donderdag een nieuwe aflevering te zien, negen weken lang, want dit seizoen telt maar tien afleveringen. Vervolgens is een tweede seizoen een optie, want daar wordt al druk aan geschreven.

Lees ook: Terugkeer in 'Star Trek: Picard' viel Jonathan Frakes zwaar

Will Riker
Op onderstaande foto, die is vrijgegeven door CBS All Access, zien we Will Riker voor het eerst in jaren weer. Hij wordt natuurlijk weer gespeeld door Jonathan Frakes, die weer in de huid van het populaire personage kroop. Hij vertelde vorige zomer nog dat hij het wel erg spannend vond: “Ik heb Riker achttien jaar lang niet gespeeld, en was heel druk met regisseren,” aldus de acteur.Riker en Troi hebben straks een nieuw leven. “Ik kan je er niet teveel over vertellen, maar Marina en ik… Nou ja, je zal zien waar we ons bevinden. We zijn samen en het is heel… nou ja, niet-militair, laten we het zo zeggen.”

Lees meer over: Star Trek Picard, Jonathan Frakes, Will Riker, Deanna Troi, Patrick Stewart

Populair nieuws