Patrick Stewart had in eerste instantie weinig zin in 'Star Trek: Picard'

Patrick Stewart zei nee tegen 'Star Trek: Picard'

Maar werd uiteindelijk gelukkig overgehaald om terug te keren.

Jim Pedd, 7 oktober 2019 om 07:02

In eerste instantie wilde Patrick Stewart helemaal niet terugkeren in Star Trek: Picard. Dat onthulde producent Alex Kurtzman tijdens het panel van de CBS-serie op de New York Comic-Con. De acteur moest dus echt overtuigd worden om weer in de huid van dit iconische personage te kruipen.
Een serie als deze in elkaar zetten is niet eenvoudig. Immers zijn er niet alleen veel elementen waar je rekening mee moet houden, ook moet je zorgen dat iedereen die ertoe doet ook bereid is om weer terug te keren. Met als cruciale verbindende factor niemand minder dan de bijna tachtigjarige Patrick Stewart.

Lees ook: Opvallende terugkeer in 'Star Trek: Picard'!

Even overtuigen
Stewart moest echt even overtuigd worden. “We zaten samen in een ruimte en bedachten ons toen dat het leuk zou zijn om een Short Trek te maken rond Picard,” vertelde Kurtzman. “Toen dachten we: een Short Trek mag dan wel leuk zijn, maar is het niet veel leuker om hem terug te laten keren?”

Zo gezegd, zo gedaan, want Michael Chabon schreef vervolgens dertig pagina’s over het verhaal van de serie. Dat document is waardoor Patrick Stewart uiteindelijk terug wilde keren en de reden waarom we vanaf 23 januari kunnen genieten van deze nieuwe serie!

Lees ook: 'Star Trek: Picard' gaat de fans choqueren

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Patrick Stewart, CBS All Access, Alex Kurtzman

Populair nieuws