Wat betekenen die 3 cirkels in 'The Walking Dead'?

Wat betekenen die 3 cirkels in The Walking Dead

Eindelijk weten we iets meer over dit mysterie!

Jim Pedd, 8 oktober 2019 om 08:10

Scott Gimple heeft tijdens het New York Comic-Con panel van The Walking Dead uitgelegd wat nou de betekenis van de drie cirkels zijn. Die zagen we op de helikopter die verantwoordelijk wordt gehouden voor de verdwijning van Rick Grimes (Andrew Lincoln) en is een symbool dat verbonden is aan de CRM-organisatie uit Fear the Walking Dead.
“We hebben dat symbool met drie cirkels gezien, die drie cirkels, ik zeg het hier, vertegenwoordigen drie verschillende beschavingen die verbonden zijn en echt met elkaar samenwerken op heel, heel verschillende manieren,” aldus Gimple. Opvallend genoeg speelt de derde serie die we volgend jaar te zien krijgen, zich ook af in een van die plekken.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk een 'musical-aflevering'!?

De apocalypse
De derde serie in de franchise speelt zich af, zo’n tien jaar na het einde van de wereld. Rick verdween in die realiteit zes jaar eerder. Op dat moment stond Anne in geheim contact met CRM en werd de ogenschijnlijk dodelijk gewonde Rick uit een rivier geplukt na zijn ogenschijnlijke dood bij een explosie op een brug.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!

De derde serie zal veel onthullen over de drie cirkels: “en heel diep in die mythologie duiken”. Wat Rick betreft: “zijn verhaal staat echt helemaal los hiervan. Maar we krijgen nu een goede blik op de daadwerkelijke grootte van de wereld van The Walking Dead”.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Drie cirkels, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws