search

Ons nieuws van dinsdag 8 oktober 2019

Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 9!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 9!

De zombies zijn weer helemaal terug van weggeweest!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead is terug! Fans van de populaire horror reeks kunnen zich gaan opmaken voor heel wat meer zombies! Het negende deel uit de serie staat namelijk vanaf morgen, woensdag 9 oktober 2019 op Netflix!

Het negende seizoen van The Walking Dead is er één die fans van de reeks in ieder geval altijd bij zal blijven. Dit seizoen is namelijk omwille van verschillende redenen als niet minder dan monumentaal te bestempelen. Zo is er natuurlijk het feit dat verschillende belangrijke leden van de cast de reeks verlieten. Het ging hierbij specifiek om Rick (gespeeld door Andrew Lincoln) evenals Maggie (Lauren Cohan). Van deze laatste is echter inmiddels bekend dat ze op een zeker ogenblik terug zal keren naar The Walking Dead.

Lees ook: Wat betekenen die 3 cirkels in 'The Walking Dead'?

Wisselend succes
The Walking Dead kent eigenlijk een enigszins afwisselend succes. Door de jaren heen mag de populariteit van de reeks dan wel zijn afgenomen, toch is het zo dat ze nog altijd kan rekenen op een trouwe schare fans. Bovendien lijkt het er naar uit te zien dat ook de critics hun hart nog steeds hebben verloren aan deze horror serie. Dit valt onder meer af te leiden uit de scores die The Walking Dead heeft ontvangen op gespecialiseerde websites.

Op de website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,3/10. Op die andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes liggen de scores op respectievelijk 81 procent voor de Average Tomatometer en 78 procent voor de Average Audience Score. Slechte scores zijn dit uiteraard absoluut niet, maar er zijn momenten geweest waarop er grotere scores konden worden genoteerd.

In ieder geval, kijk jij ook al uit naar al het moois dat het negende seizoen van The Walking Dead voor jou in petto heeft? Het wachten is bijna voorbij! Vanaf morgen, woensdag 9 oktober 2019 staat het negende seizoen namelijk op Netflix. Kan je zolang niet meer wachten en wil je alvast een voorsmaakje van het nieuwe seizoen? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande trailer!



Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik achter de schermen live-action 'Cowboy Bebop'
Series / Video/clip/featurette

Eerste blik achter de schermen live-action 'Cowboy Bebop'

De animeverfilming wordt volgend jaar verwacht.

Netflix heeft een korte blik achter de schermen van de live-action versie van anime-serie Cowboy Bebop vrijgegeven om het begin van de opnames te vieren. In de clip zien we hoe Ein de hond hoofdrolspelers John Cho, Danielle Pineda, Mustafa Shakir en Alex Hassell introduceert aan de fans.

Lees ook: Nieuw castlid voor supercoole Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

Naast de eerder genoemde namen zien we ook Elena Satine in de door jazz geïnspireerde genre-buigende scifi-serie. Het verhaal gaat over een groep premiejagers die op de vlucht is voor hun verleden, en ondertussen zelf jagen op de gevaarlijkste criminelen in het universum.

Een Netfflix Original-serie
Thor: Ragnarok-scenarist Chris Yost schreef het script van de eerste aflevering en produceert daarnaast voor Netflix. Shinichiro Watanabe, regisseur van de oorspronkelijke anime, adviseert de makers tijdens de productie. Showrunners zijn Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg.



Lees ook: Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sunnyside'-serie moet hopen op mirakel na dramatische kijkcijfers
Series / Nieuws

'Sunnyside'-serie moet hopen op mirakel na dramatische kijkcijfers

De ratings zijn een zware tegenvaller voor NBC...

Er zijn zo van die series waar veel van wordt verwacht terwijl ze in de praktijk vanaf het eerste moment eigenlijk helemaal niet aan weten te slaan bij het grote(re) publiek. Elk netwerk krijgt op een zeker ogenblik wel eens met zo'n project af te rekenen en nu is het duidelijk de beurt aan NBC.

De komedie Sunnyside waarvan inmiddels nog maar twee afleveringen zijn verschenen bevindt zich in woelig vaarwater. De eerste aflevering van de nieuwe reeks trok in de Verenigde Staten amper 1,773 miljoen kijkers. Ze kreeg binnen de belangrijkste doelgroep van 18-49 ook slechts een rating van 0,4. Dat staat in schril contrast met een andere nieuwe reeks die door NBC op de wereld werd losgelaten. De reeks Bluff City doet het met een 0,8 rating binnen dezelfde doelgroep heel wat beter. Bovendien was dit drama bij lancering goed voor zomaar even 4,605 miljoen kijkers.

Neerwaartse trend
Net wanneer NBC dacht dat het niet slechter kon gaan met Sunnyside werden de kijkcijfers van de tweede aflevering bekend gemaakt. Die waren nog verder teruggevallen ten opzichte van de première-aflevering. In totaal was er dan ook nog sprake van 1,25 miljoen kijkers. Ook de rating viel bovendien terug naar 0,3 binnen de 18-49 doelgroep. Auch!

Dat de reeks zo'n slechte cijfers weet neer te zetten had NBC ongetwijfeld nooit verwacht. De cast bestaat dan ook uit onder meer Kal Penn (bekend van onder meer Designated Survivor) en Garrett Modi. Eén ding staat in ieder geval vast, de volgende afleveringen zullen de kijkcijfers danig moeten verbeteren wil de reeks niet in sneltempo naar de eeuwige jachtvelden worden verwezen door NBC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre trailer 'Rick and Morty' seizoen 4
Series / Trailer

Bizarre trailer 'Rick and Morty' seizoen 4

Vanaf 10 november keren Rick en Morty terug voor bizarre nieuwe avonturen.

Twee jaar geleden kwam het derde seizoen van Rick and Morty ten einde op Adult Swim. Na lang wachten, kondigden Justin Roiland en Dan Harmon aan dat er wel 70(!) nieuwe afleveringen komen van de razend populaire animatieserie. In november gaan we de eerste vijf afleveringen zien, wat wellicht ietwat teleurstellend is voor de fans.

Lees ook: Hilarische eerste clip 'Rick and Morty' seizoen 4!

Eerder werd aangenomen dat seizoen 4 zou bestaan uit tien nieuwe afleveringen, net als het derde seizoen. Het zou zomaar kunnen dat vijf extra afleveringen volgen in 2020. Hierover is nog geen duidelijkheid gegeven door Adult Swim.

Bekende personages keren terug
In het nieuwe serie keren bekende personages terug, waaronder Mr. Poopybutthole, de Meeseeks en Gearhead. Over plotlijnen is nog maar weinig duidelijk, maar het lijkt er wel op dat Morty korte tijd een draak bezit en in een soort monster verandert. Daarnaast lijkt Jerry, Morty's vader, samen met een alien een bedrijf te zijn begonnen.



Lees ook: Eerste blik op 'Rick & Morty' seizoen 4!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat betekenen die 3 cirkels in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Wat betekenen die 3 cirkels in 'The Walking Dead'?

Eindelijk weten we iets meer over dit mysterie!

Scott Gimple heeft tijdens het New York Comic-Con panel van The Walking Dead uitgelegd wat nou de betekenis van de drie cirkels zijn. Die zagen we op de helikopter die verantwoordelijk wordt gehouden voor de verdwijning van Rick Grimes (Andrew Lincoln) en is een symbool dat verbonden is aan de CRM-organisatie uit Fear the Walking Dead.

"We hebben dat symbool met drie cirkels gezien, die drie cirkels, ik zeg het hier, vertegenwoordigen drie verschillende beschavingen die verbonden zijn en echt met elkaar samenwerken op heel, heel verschillende manieren," aldus Gimple. Opvallend genoeg speelt de derde serie die we volgend jaar te zien krijgen, zich ook af in een van die plekken.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt mogelijk een 'musical-aflevering'!?

De apocalypse
De derde serie in de franchise speelt zich af, zo'n tien jaar na het einde van de wereld. Rick verdween in die realiteit zes jaar eerder. Op dat moment stond Anne in geheim contact met CRM en werd de ogenschijnlijk dodelijk gewonde Rick uit een rivier geplukt na zijn ogenschijnlijke dood bij een explosie op een brug.

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt elfde seizoen!

De derde serie zal veel onthullen over de drie cirkels: "en heel diep in die mythologie duiken". Wat Rick betreft: "zijn verhaal staat echt helemaal los hiervan. Maar we krijgen nu een goede blik op de daadwerkelijke grootte van de wereld van The Walking Dead".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
4 gloednieuwe foto's 'Star Trek: Discovery' tonen de toekomst
Series / Foto's

4 gloednieuwe foto's 'Star Trek: Discovery' tonen de toekomst

We duiken nu een heel nieuwe en onbekende tijd in.

Vorige week kregen we een trailer te zien en vandaag zijn er nieuwe foto's vrijgegeven van CBS All Access-serie Star Trek: Discovery. In dit derde seizoen zien we heel veel interessants gebeuren, want de bemanning van het schip bevindt zich nu 930 jaar in de toekomst, zonder mogelijkheden om terug te reizen.

Nadat de USS Discovery eind vorig seizoen door het wormgat reisde, strandde het schip en haar bemanning ver van huis, in de toekomst. Ze moeten samen, en met hulp van nieuwe vrienden, vechten om een plek in de toekomst te krijgen en hoopvol te blijven. Het nieuwe seizoen is in de loop van 2020 te zien op Netflix. Hieronder de vier nieuwe foto's:

Lees ook: Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 toont lot Federation

DAVID AJALA ALS BOOK; SONEQUA MARTIN-GREEN ALS BURNHAM



ANTHONY RAPP ALS STAMETS; MICHELLE YEOH ALS GEORGIOU; MARY WISEMAN ALS TILLY; SONEQUA MARTIN-GREEN ALS BURNHAM



SONEQUA MARTIN-GREENALS BURNHAM



DOUG JONES ALS SARU; MICHELLE YEOH ALS GEORGIOU

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is Superboy in DC-serie 'Titans'!
Series / Nieuws

Dit is Superboy in DC-serie 'Titans'!

Brenton Thwaites over het nieuwe personage in de DC-serie.

Alhoewel we nog altijd wachten op details over het lot van een van de belangrijkste leden van de Titans, debuteert binnenkort een nieuwe superheld in de serie van DC Universe. Vorig seizoen zagen we al iets van een man die wist te ontsnappen uit de Cadmus Labs, en nu komt Superboy ook echt naar de serie.

Acteur Brenton Thwaites, die de rol van Dick Grayson speelt, sprak tijdens een interview over het debuut van Conner Kent en hoe Superboy effect zal hebben op het team. Ook blijkt zijn komst gevolgen te hebben voor Graysons reis naar Nightwing.

Lees ook: Dit is Aqualad in DC-serie 'Titans'!

Een zekere herkenning
Volgens Thwaites herkent Dick iets van zichzelf in Superboy. "Er zit iets in Superboy dat Dick in zichzelf herkent. Superboy is ook iemand die worstelt met identiteit en iemand die zoekt naar vrienden en familie," aldus de acteur. "Hij lijkt verloren, verward en ik denk dat Dick ziet dat hij net als hemzelf was als jongen. En dus wil hij hem helpen en dingen voor hem doen die anderen niet voor hem deden."

Lees ook: Nightwing komt snel naar 'Titans'

De aanwezigheid van Superboy zal vermoedelijk helpen bij de strijd tegen Slade Wilson, a.k.a. Deathstroke, die het op de Titans voorzien heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.